Gona

1 juni 2009

Kategori: Allmänt

Idag är det 1 juni, exakt 4 år sedan jag träffade min drömman för första gången, jag pratar förstås om Zlatan Ibrahimovic!
Jag kommer ihåg det som om det vorre igår..vi skolkade från skolan för att gå och se när min älskling tränade..Itman & Shabbu följde med mig och vi skrek och gapa medans han stod där och latcha på plan, vi stod jättenära och jag Henke Larsson och Fredrik Ljungberg tog tag i min hand men who gives jag ville ju att HAN skulle ta tag i min hand! Men som vi alla vet så är vår älskade Zlatan en sexig diva som endast pallar skriva två autografer sen ger han oss det där oemotståndliga leendet och sticker iväg..ååååh snygging! Jaja, jag är nöjd iallafall att jag fått träffa min älskling :)
1 juni 2005 lär jag aldrig glömma :)

Jag har för övrigt precis bokat biljetter till sommarn..Jag åker 22 juni och kommer tillbaks 19 augusti! Ovanligt lite den här gången faktist, annars brukar vi ju dra direkt när skolan slutar men den här gången känner jag för och va här lite också..Hoppas bara det är fint väder medans jag är här!
Jaja nu ska jag byta om till bikini och lägga mig i min mysiga balkong och sola, hög musik såklart och en kall Ice Tea..åh va underbart :)
Ha en fin dag!


My baby..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: