Gona

Don't mess with my man

Kategori: Allmänt

Puuh, är helt död nu faktist! Har hunnit duscha, föna, platta och locka håret! Stackars hår haha..Har även lagt ut morgondagens outfit, först gången det gick på typ knappt en minut haha..Skolavslutning imorgon då, sista dagen i årkurs två, känns faktist inte ett dugg sorgligt! Är taggad inför trean och längtar som bara den! Ska kämpa ihjäl mig, även fast det inte behövs för skolorna i USA, det känns ändå bra och veta att man gjort riktigt bra ifrån sig!
Gud vad jag tjatar om trean haha, men det är bara för det känns så spännande! Projektarbete och grajor..Har förresten bestämt mig för att inte starta ett UF-företag i trean! Även fast man kanske lär sig en massor och jag funderar på att starta eget senare så har ja länge velat göra ett stort arbete om antingen pedofili eller droger och Sanet var på med att skriva ett arbete om droger så det blir nog det! Känns inte heller som vi tar oss an någonting för stort som tar upp alldeles för mycket tid och så är det dessutom väldigt intressant, tycker jag iallafall! Ska bli roligt faktist..vi planerade att kanske försöka intervjua någon knarkare HAHA someone who is up to that?

Nejsh nu sitter jag ju här med halvslutna ögon och skriver..icke bra, sängen kallar!
Godnatt, här får ni en skön gammal låt!

Kommentarer

  • emina säger:

    Hahaha tror du duf år välja projekt, man får ett ämne att skriva om inget valfritt haha

    2009-06-10 | 08:20:11
  • Stina L. säger:

    Hej



    Jag undrar hur dina betyg såg ut när du gick ut 1an? hade du bra då?eller sämre?



    ha det bra!

    2009-06-10 | 15:38:04
  • GONA säger:

    SV Emina: Haha jo vi får, det bara eran skola haha :P vi får göra vad vi vill för projekt på våran skola haha



    SV Stina L.: Hello!

    Jag hade faktist bra betyg när jag gick i ettan! Hade nästan alla VG och något MVG utan Historia, Samhäll & Geografi (som jag HATAR haha) där fick jag bara G! Ha det bra du med :)

    2009-06-11 | 13:34:15
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: