Gona

Svaren på frågestunden!

Kategori: Allmänt

Här kommer svaren, jag var tvungen och korta ner vissa frågor eftersom det blev lite för mycket..


Anonym: eftersom du sa ALLT,
så passar jag på att fråga var bor du ?

Svar: Jag bor i Götet! Angered, Hjällbo :)


Anonym: Vad gick du ut med för betyg i 9:an & vilket gymnasium går du på? ;D

Svar: Jag hade 225 poäng och går på Donnergymnasiet :D


b: heyyy gon!!!
läser din blogg varje dag... undrar bara lite saker.. :) ta det inte fel!

får du dricka osv för dina föräldrar?
tänker dom inte på ditt rykte typ, du festar ju rätt mkt å så?
vad fick du för betyg nu?
lovar du att blogga när du e i ks? :)


je shum e bukur :D tung

Svar: Hallå B!

Ja, alltså jag får dricka, fast med måtta eftersom jag inte är 18 än.


Nejnejnej min familj är inte sånna. Min mamma umgås typ aldrig med albanska kvinnor, mamma gillar helt enkelt inte att sitta och snacka skit om alla andra albaner i staden. Jag personligen skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker om mig, jag kör mitt eget race och det gillar mina föräldrar. Och jag festar inte alls mycket tycker jag. Vänta bara tills jag blir 18 haha..Nej men i min familj älskar alla att festa (utan mamma hehe) så det är inget vi tänker på, rykte o sånt..Och anledningen till varför jag tog upp det med albaner är för att det är bara albaner som lyckas snacka skit om folk bara för att dom festar?


Jag har inte fått mina betyg ännu :/


Ja, jag lovar att blogga därnere också :D

& flm shum shum, tuung :D


Patricia: hur får du råd med alla dina dyra skor? haha!

Svar: Haha jadu bra fråga..jag sparar helt enkelt! Och så har jag ju jobbat tidigare, + att jag hellre köper ett par dyra skor än typ 10 t-shirtar så jag typ prioriterar skor om man säger så hahaha..


patricia: var bor du? och hur lång är du? du har jätte fint ansikte asså!

Svar: Jag bor i en liten förort called Hjällbo haha, som ligger i Angered.


Jag är en shorty på 160cm tyvär..& tusen tack, snällt sagt!!!


LILY: HEJ!

Om du hittar dig en snygg bra kille i ditt hemland, och du börjar bli lite småkär, och han detsamma, tar du kontakt då? eller du struntar i det hela??

hehe kram:)

Svar: Hejhej, haha oj vilken fråga..Jag antar att du menar om jag skulle hålla kontakten med honom när jag är i Sverige sen? alltså om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktist inte jag skulle gjort det..Alltså jag menar ska jag behöva ändra helt på mitt liv för att jag är "småkär", för jag skulle ju fått ändra på mitt liv om det blev seriöst..Jag skulle nog struntat i det hela, jag menar jag är 17 år. För det första så kanske han bara vill ha mig för o få flytta till Sverige HAHA plus att jag ska till USA snart så det hela skulle bara bli för komplicerat. Jag tror inte på att det bara finns en som är den "rätte" där ute för mig.


Anonym: vad vill du plugga till i USA? =D

Svar: Vet inte riktigt men jag vill iallafall plugga business & mode :)


Anonym: va ghör du för att få så bra hy? :D

Svar: Inte mycket alls faktist..jag sover aldrig aldrig aldrig med smink, rengör huden morgon & kväll och försöker använda ansiktsmask en gång i veckan..Dock lyckas jag alltid få en väldigt synlig finne efter att jag använder ansiktsmask haha :S
Annars så skulle jag rekomendera sömn sömn sömn, jag sover väldigt dåligt men när jag väl fått mina 8 timmars sömn så märker jag direkt hur huden ser friskare ut.


Cila: har du varit kär någon gång?

Svar: Yes


Annie: Din blogg e bäst!
Några frågor..
1. är du oskuld?
2. vilket land kommer du ifrån?
3. skulle du hellre tagit en ful och rik kille eller en snygg och fattig?

kraaaaam

Svar:
1. Jajjamänsan

2. Kosova

3. Hahaha alltså min första tanke var "snygg & fattig såklart", jag vill ju vakna vid hans sida varje morgon och tänka fyfan vad sexig han är HAHA, men å andra sidan så finns ju plastikoperationer som Mia sa hahaha..Nej men, ärligt talat så vill jag ha en snygg kille, jag kommer ju själv vara väldigt framgångsrik så jag kan säkert fixa ett välförtjänt jobb till honom hahaha...


Veronica: Jag undrar vart du får alla pengar ifrån? jag menar du sa ju att du hade sagt upp dig från ditt jobb, är det din mamma som ger dig pengarna hela tiden??

hehe kram:)

Svar: Jag har fortfrande jobbpengar kvar faktist! Men to be honest så är det mest pappa & mamma som ger mig nu, MEN jag ska skaffa jobb igen när jag kommer tillbaka, jag hatar att vara ekonomiskt beroende av någon annan, känner mig så bortskämd och oansvarig då..


MIA: NÄR SKA VI TRÄNA?

Svar: När du vill Mia!!!


jjessiica: 1. Har du en pojkvän?

2. Hur gammal är du & när fyller du år?

3. Vilket gymnasium går du i och hur många poäng behöver man för att komma in dit?

4. Vilket år tar du studenten?

5. Hur många besökare har du per dag ( ungefär ) ?

6. Tjänar du pengar på din blogg ?

Svar:
1. Nej

2. Jag är 17 år. Fyller 18 den 30nde December (glöm inte gratta!)

3. Donnergymnasiet. För samhäll har jag inte riktigt koll på hur många poäng man behövde (jag bara sökte och kom in), men jag kommer ihåg att man behöver ungefär 310 för o komma in på Natur..

4. 2010!!! Nästa år wihuuu :D

5. Det är inte alls mycket faktist, varierar en del också, ungefär 1000 i veckan, på senare tid har det varit 150-200 om dagen typ..Finns dock dagar då det bara är 100 också, när jag uppdaterar dåligt haha..

6. Nope, jag tjänar inte ett öre på bloggen..tyvärr haha


Lovisa: Hej sötnos!
Jag tror jag har läst något om att du haft en piercing? Hur gammal var du och vart hade du den?
Visste dina föräldrar att du hade den??

Pussss
PS. Du är sjukt söt!

Svar: Hejsan!
Ja det har jag faktist! Jag hade den under läppen vid sidan du vet. Jag hade precis fyllt 13, gjorde det på min födelsedag.
Ja det är klart dom visste haha. Fick tjata vääldigt länge, fick av pappa nästan direkt, det var mamma som var den svåra haha..& Tack så mycket!!


En sån piercing hade jag, men med stav inte ring..

G: Hur kan du vara så jävla snygg hela tiden?
Jag har faktist ett hus i USA..ska vi gifta oss :)?

Jag är verkligen inte en kille som läser bloggar men din är verkligen som en drog! Du är grymt bra på det du gör och låt aldrig någon trycka ner dig för du har en väldigt stark och glad personlighet och så är du dessutom det vackraste jag någonsin sett..puss

Svar: Hahaha fan va gulligt!
Slå mig en pling så gifter vi oss direkt! Dvs om du har hus i L.A..hahaha :)

Tusen tack för dom värmande orden, det betyder så himla mycket! Älskar sånna här kommentarer hehe..Puss på dig söta pojk!


Kim - Blondinbloggen: 1.Du är alltid så himla glad och skriver typ "haha" hela tiden, är det bara bloggen eller är du sån person i verkligheten också?
2. om man ser dig i stan och kommer fram. Blir du glad eller irriterad?
3. Vad skulle du gjort om du fick reda på att din bästa killkompis är kär i dig?

pusspuss

Svar:
1. Haha jag är ännu värre i verkligheten..Jag får alltid höra av människor att jag alltid är så glad, och det är jag, finns inte en dag då jag inte skrattar. Jag kan vara hur ledsen som helst men så ser jag någonting roligt på TV och jag ligger där och skrattar ihjäl mig. Men visst har jag mina dåliga dagar, då jag bara vill ligga i sängen och gråta, men det vet inte folk, för jag slutar inte leé och skratta för det, utan jag håller allting inom mig, vilket kan anses både bra och dåligt..Men skratta gör jag iallafall hela tiden och tur det för ni vet ju vad som säger, "Skratt förlänger livet"? Jag kommer nog leva i tusen år..

2. Haha oj, tror aldrig det skulle hända faktist. För jag antar att du menar för bloggen nu. Men självklart skulle jag absolut inte bli irriterad, man tar ju det som en komplimang och blir glad såklart :)

3. Varit med om liknande fall, inte bästa killkompis, men killkompisar och då kan jag säga att jag inte är särkilt bra på att hantera det. Jag blir ganska kall och försöker undvika personen mer och mer i hopp om att dens känslor ska försvinna. Nu vet jag inte, det kanske är en ganska bra metod men man känner ju sig ganska elak. Men det har faktist räddat vänskaper för min del så iofs så ser det ju ut o ha funkat rätt bra haha..

Kommentarer

  • agnesa säger:

    oh kuku, albaner och deras rykte haha patetiskt.



    U GO GIRL! party all night long fan :D puss!

    2009-06-19 | 00:53:47
    Bloggadress: http://envyus.blogg.se/

Kommentera inlägget här: