Gona

Victoria's Secret backstage-inspelningen

Kategori: Allmänt

Åh jävlar vilken upplevelse! Så sjukt skoj var det på inspelningen!!! Tusen tack för att vi fick komma Tasch!
Ska börja berätta lite då..Var på plats i Park Lane kvart i 1 där vi även träffa på Zoe som också skulle agera stylist.
I början kände vi oss helt onödiga eftersom vi bara stod där HAHA, sen kom hon "bossen" med typ 10 Big Mac och Company på bordet och INGEN går fram, bara jag och Zoe HAHA så kul när hon slänge ur sig "Fan va skönt o inte va modell" medans hon stoppa in pom fritsen i sin mun hahaha fan va man skratta..
Sen blev det full action och då kände vi oss plötsligt som Lauren och Whitney i The Hills HAHA, vi verkligen levde oss in i våra roller och när vi skulle gå så ville vi nästan skriva "Lauren & Whitney" på lappen istället för våra riktiga namn hahaha..Nej men det var verkligen sjukt kul och uppleva en sån här sak..Man har sett sånt på TV men att uppleva sånt själv var verkligen grymt.
Tog slut nångång vid 4 skulle jag tro och då gick Natascha iväg på soldusch och jag & Zoe skulle på jakt efter en present till henne..Hennes syster joinade också som skulle leta balklänning! Vi ville även hitta outfits till oss själva inför fredagen. Vi vandrade runt i stan i flera timmar helt hopplösa och besvikna haha tills en brilliant idé ploppa upp i Zoes huvud och på 20 minuter hade hennes syster hittat balklänning, jag & Zoe hittat outfits och vi haffade present till Natascha! Haha så sjukt, det var verkligen inom loppet av typ 20 min..
Jaja sen gick jag en sväng förbi solariet och sedan har jag haft massa skoj hemma med mina sjuka syskon hahaha ja dör vilken skrattfylld dag det har varit!










Så jävla fiiiiiint!

Och så kom ju maten..

Uhh i like food..

Where da hell is my hamburger!?

OH they u are!!!

hahahaha dör så sköna bilder..

Vågar inte lägga upp fler bilder, dom flesta är ju i underkläder och jag vet inte hur pepp tjejerna är på att synas här i underkläder haha..så än så länge får det räcka :)
Imon slutar jag kl 12 lyckligtvis och då ska jag in till stan för lite ärenden, Tara hänger också på!
Nej nu måste jag sova! Ska upp tidigt till skolan imorgon.Men först - nästa inlägg kommer my new sexy shoes och en snygging kavaj jag köpte idag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: