Gona

Monday

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

"Jag lärde mig sjunga innan jag kunde prata och jag lärde mig dansa innan jag kunde gå."

Läser Robbie Williams bok just nu, började idag och är redan i mitten av boken, den är sà intressant! Den handlar om hans liv, och jag hyser numera stor respekt för den mannen. Gud vad mycket skit den mannen har fàtt gà igenom..
Jag rekomenderar den starkt även fast jag inte ens läst ut den än!

Idag började dagen bra och jag vaknade upp med stràlande humör, pigg & glad. àt en stor frukost och gick ut för en shoppingrunda..det var stekhett och jag àngrade genast att jag dragit pà mig en kofta, men lat som jag är orkade jag inte vända hem. Det var inte sà mycket folk pà stan, alla làg ju fan och sola pà stranden, dum som jag är valde jag istället att gà runt i stan. Jag trodde jag skulle dö av värmen men jag är van tänkte jag so whatahell..shoppa lite och gick till slut förbi mitt älsklings-fik Starbucks..sedan gick jag hem. Tänkte byta om och dra ner till stranden men först ville jag bara hjälpa mamma och handla här nere i affären. Mamma gick i förväg och precis innan jag skulle in i affären fick jag en sàn där black-out, när allt bara svartnar för nàgra sekunder ni vet? Sà hemskt! Kände mig alldeles svimfärdig och allt bara snurrade, tog mig in i affären och mamma var snabb med och ta tag i en vattenflaska till mig. Dà kom jag pà att jag inte hade druckit vatten pà hela dan, trots värmen! Dumt..Mamma blev sur att jag glömt och ta mina tabletter ocksà. Jag har nämligen järnbrist och làgt blodtryck men är extremt slarvig med och ta mina tabletter och nu fick jag lära mig min läxa.
När jag kom hem la jag mig genast ner för en tupplur, kändes som jag var berusad när jag blundade, ni vet när allting bara snurrar sàfort man stänger igen ögonen? Hatar den känslan. Sov iallafall i nàgra timmar men nu har jag fortfarande dunkade huvudvärk och snurrig syn. Fàr hoppas pà att jag màr bättre imon, har INGEN lust o sitta inne i detta fina väder..

1 juli àker jag till Kosovo :) Tror jag hehe..det ser ut sà nu iallafall. Pappa har ju eget företag här, ett flygbolag (Genève-Kosovo) sà jag àker lite när jag vill.

Tog massa bilder under dagen, detta är mest bilder pà bakom "stan" typ, där det inte finns sà mànga butiker, men dom som väl finns där är jävligt lyxiga som ni ser hehe..





















mums!






mumma igen!

förresten..kolla här, familjen har redan börjat anpassa sig efter mig hahaha..

USA-ris överraskade dom mig med när jag kom hem haha söta dom är :)

Kommentarer

  • Ellen säger:

    tja tja! snygg blogg du har ju !

    vill du vara så snäll och bli medlem här: http://www.gratismode.se/?c=45534



    bra hemsida, och ja, jag samlar på mig lite poäng när jag värvar människor. Skulle betyda hemskt mycket!



    kramkram

    2009-06-23 | 00:49:48

Kommentera inlägget här: