Gona

Monday

Kategori: Allmänt

Hello!
Riktigt härlig dag! Stack över till Nina där vi satt och tjöta en hel del, sen gick vi ut och tog en promenad på stan o så bestämde vi oss för o sätta oss och äta på någon mysig restaurang och det blev Joe Farelli's på avenyn. Jätteskönt ställe och det var soligt och fint..Efter det tog vi ännu en lång promenad, satte oss i solen på Heden och kollade på folk som sög på o lira boll och tjötade en maaaassor hahaha, skrattade en massor också..Back to Nina och sedan över till mig..Det var en fin dag!
Imorgon blir också en fin dag för den ska jag spendera med min bästa vän Itman..pratade nyss med mitt sjuke fan och hon berättade att hon ska promener kl 6 imorgonbitti..jag skulle tydligen haka på? Hur ska det gå..vi visste båda att chansen att jag skulle vakna så tidigt låg på ungefär 0.1 men jag ska iallafall försöka! Hon lovade att börja promenera lite senare efter imorgon, thank god..Då kan jag tänka mig o joina haha!

Bilder..








Så var vi självklart tvunga o löjla oss lite..(eller det kanske var mest jag haha?)
  

Nåväl nu ska jag forsätta prata med min rolige vän Leonel här en stund (HAHA så sjukt skön..) sen ska jag lägga mig och kolla på någon film här tills jag deckar..Ingen skola imorgon heller - sööööööft :)
Godnatt!

Kommentarer

  • Mia säger:

    hmmm pizza... åt jag i söndags :) på rumpan bar där är det sååååå GOTT haha...



    när ska vi träna Marigona? jag orkar inte träna själv och jag tänkte att vi kunde köra minst 6 gånger innan du åker... så vad sägs om torsdag efter mitt jobb runt 16:30... sen kan vi köra fasta dagar och gärna innan 12 hahaha så att jag sliter ut dig lite innan du åker iväg

    puss

    2009-06-09 | 17:58:05
    Bloggadress: http://metrobloggen.se/miiia

Kommentera inlägget här: