Gona

Söndag

Kategori: Shopping

Helloooo.
Vilken Söndag..en timmes "jobb" och promenad på stan. Kom hem och åt middag med mams o lillebroshan sen låg lillen här inne hos mig och vi skratta okontrollerat åt precis allting, jag kunde knappt andas och då slänger min lillebror ur sig "hahaha har du rökt på eller va e det med dig?" och då dog jag lite till. Jag hatar tristess, hatar att ha tråkigt & tråkiga människor därför är jag mycket bra på att liva upp stämningen för mig själv..mitt sätt är då att bara garva åt allting, finn det roliga i allting hahaha herregud sen fick jag några sjukt roliga sms som jag satt och skratta högt till, måste säga att det vart en mycket skrattfylld helg. Kommer nog bli ett mycket skrattfyllt lov också..Längtar :)
Senare mot kvällen kom syrran över, hon hade köpt med paj till hela familjen haha gullig hon är!


Sen stod jag i duschen i hundra år och sen har jag fönat/plattat mitt hår i hundra år, haha så himla seg jag är idag..Ska strax kolla film med mamma och syrran. Börjar kl 2 imon så ja kan chiiiiiiilla på det ikväll höhö..
Juste, fick en asfin klänning från mamma idag! Mamma brukar köpa grejer till oss o sedan gömma dom för o ge oss dom när hon känner för det haha hon själv säger "Jag vill inte att ni ska bli vana att få grejer varje dag haha" men jaja idag var hon antagligen på bra humör för jag fick dena sköna..

Bilden gör den inte rättvis men whatever..


You make me the happiest girl in the world. I miss you and I love you..And I truly hope I'll find a way back into your heart soon..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: