Gona

I'm back on track!

Kategori: Allmänt

Hallå alla pigga och glada! Haft en bra dag? Jag har haft en sån där powedag ni vet, en sån där dag där man känner att man måste ta tag i sitt liv, man känner att man har all energi i världen!

Jag känner att jag varit väldigt slapp när det gället allting - skolan, träningen, jobbet, hälsa, ta hand om mig själv och även bloggen! Så nu ska jag rycka upp mig! Jag ska träna minst 3 gånger i veckan och inte äta mer skräpmat och godis (gäller ej fredag/lördag), jag ska försöka bli mer glad på jobbet och ägna mer tid åt att sälja än att skämta med mina kollegor (ush va vuxet det låter haha), jag ska plugga ikapp allt jag kommit efter med och börja ta mer ansvar, jag ska trixa o fixa med hemma-spa så ofta som möjligt och jag ska helt klart bli mer aktiv med både text och bilder på bloggen!

Åh känner skönt och få det nerskrivet =)
Idag gick jag tyvärr inte o träna, och det var inte för att jag inte orkade..jag ville verkligen träna boxning idag men i skolan fick jag typ tusen läxor så kändes bäst o sitta hemma o plugga..så ikväll måste jag skriva en insändare till svenskan, sen så ska Shabbu skicka sin till mig o jag skickar min till hennes, sen måste vi skriva en analys om varandras texter på två sidor..blä orkar inte menmen känns ändå inte så svårt hoppas jag :P sen måste jag göra klart läxan till affärsengelskan imon..pluggkväll helt enkelt =/
Imon måååste jag till biblioteket och låna en roman på engelska! Måste läsa ut den och skriva en uppsats om den som ska vara klart om ungefär 2 veckor(!) men jag älskar läsa böcker på engelska so it's cool.

Kom hem för ungerfär en timme sedan och jag har hunnit äta och hoppat in i mina myskläder, nu ska jag på med ansiktsmask och börja jobba på min insändare..vet inte riktigt vad jag ska skriva om men det lutar mot någon text För abort..vill ju ta någonting jag står för så det blir perfekt egentligen..yeye we'll see about that!

Kommer med dagens outfit senare eftersom kameran segar just nu, vi hörs snyggingar!

så jäkla vacker! - Megan Fox

Kommentarer

  • itman säger:

    Hon är fööööör fin asså !!!!

    2009-03-03 | 14:38:03
  • GONA säger:

    SV Itman: ellerhuuuur sexyness it is haha

    2009-03-03 | 17:56:20
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: