Gona

Fredag

Kategori: Shopping

Okej jag har inte hört av mig på några dagar men jag har helt enkelt inte haft någon större lust, inte mått så bra..Men eftersom statistiken inte sjunker på min blogg och jag fortsätter få massa söta kommentarer så känner jag ändå att jag bodde börja skriva lite igen nu..Dom här senaste dagarna har bara varit bajsiga och tråkiga och helt o håller onödiga..
Men orkar inte ta det nu, inatt vill jag sitta i mitt rum o se på film o äta Ben&Jerry's..känner för o vara helt ensam nu men ändå inte, blää hamnat i en sån där period i livet där allt känns så jävla tråkigt och nedtstämt, jag vill bara ivääg nuuuuuu, ensam eller med vänner men bara iväg, orkar inte med snön med all skit o bläää allt bara. Har tröttnat rejält på den här skiten och jag längtar mer än någonsin till USA nu..

Btw, ja veeet att jag inte fyller 18 förrens i december men vet ni va jag och mina fina vänner har planerat!? Jo när alla e 18 är det ett halvår kvar tills vi tar studenten och under det halvåret hade vi tänkt att skaffa en lägenhet (andrahanslägenhet antagligen) i stan och bo ensamma där! Känns bra så man får testa på den delen av livet också, "vuxen-livet", innan man drar iväg till USA! När jag och Shabbu berättade till mamma så började hon fundera djupt och började fråga saker som "vet ni hur dyrt det blir?", "hur ska ni jobba:s?", "men marigona..måste man inte gå ut skolan först?" HAHA jo, det visade sig att min lilla mams trodde jag satt o planera att jag ska flytta till USA o bo i en lägenhet DÄR direkt när jag blir 18 hahaha söt, men med tanke på hennes reaktion så kändes det som att hon inte var så långt ifrån o säga JA till det :O shit, önska man kunde gå sista halvåret i gymnasiet i USA, då skulle jag lätt kört på det! Nej men anyways mamma tyckte det var en mycket bra ideé o sa "Nu säger jag Ja iallafall.." hihi, syrran tyckte också att det var en strålande idée! wihuuu nu längtar man ju fan ännu mer!

Menmen vi får se hur det blir med det för jag vill att vi ska ha det bra ekonomiskt också och inte leva på nudlar där haha och så ska vi ju resa runt en massa 2010 (då vi tar studenten wuhuuuuu) så det blir en jäkla massa cash, men å andra sidan så jobbar man ju! Äh det löser sig (som vanligt) men jag vill inte bo på mammas&pappas pengar får då känns det inte lika självständigt och vuxet haha..

Yeeeeeeeeye whatever, kände att det började bli lite tomt i badrumshyllan så det var dax för lite påfyllning av familjens (mami and me) favoritprodukter! Blev en jäkla massa grejer..


Bästa!

Båda mina Dior-mascaror (B.Ä.S.T) börjar ta slut så en sån fick också följa med hem..


haha här börjat man tidigt..

Använder aldrig foundation men kanske lite skojsigt till fest eller så?

Eye shadows and Lipbalm - who could resist?

Här ska det scrubbas hihi :)

& så får man massa free stuff när man shoppar mycket, roligt!

Jag måste seriöst sola imorgon, jag ser ut som en riktigt blekfis haha..ja, imon blir det steeeenhårt på gymmet och solning!
Btw. Min magkatarr är tillbaksssssss =( såfort jag stressar eller får extrem ångest så är den back on track..I wonder why it came back? blää jävla liv !!

heeeeeeej då

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Hej jag undrar bara vart du fåår så mycket pengar ifrån så du kan handla allt det dära?puss

    2009-03-14 | 10:56:11
  • GONA säger:

    SV Anonym: Hejhej! Jag får mitt studiebidrag och så jobbar jag faktist! Sen så får man ju alltid lite extra pengar när man får något bra betyg i skolan eller så :) pusss

    2009-03-14 | 11:51:38
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Mia säger:

    unga dam... gör ett ultraljud av buken (kom till mig på jobbet jag fixar haha)... kan vara gallsten... sluta stressa och du är himla söt du behöver inte smink eller anti-rynk krämer... jag är 24 har aldrig använt puder eller något annat än nivea soft.. inga finnar ALLS... när du blir 50 då fixar vi botox... ta hand om magen...

    puss

    2009-03-15 | 12:06:34
    Bloggadress: http://metrobloggen.se/miiia
  • Mia säger:

    så söt...ska mirna också flytta?? hon pratar i sömnen hahahaha jag kan inte sova... inget förändras när du är 18 samma sak som när du var 17 bara att du får rösta... när jag var 18 hade jag värsta planerna sen insåg jag att man behöver MASSA pengar och för att få en MASSA pengar måst man gå i skolan MASSA år och jobba... det suger.. men så är det när man är gammal... men ta med dig mirna

    puss

    2009-03-15 | 12:12:44
    Bloggadress: http://metrobloggen.se/miiia

Kommentera inlägget här: