Gona

Ded

Kategori: Allmänt

Trött.Ledsen.Seg.Ångest.Ögonsveda.Unhappy och allmänt nere, så känner jag mig idag.
Inte nog med att mitt humör inte var det bästa idag så har mina ögon sviiiiidigt (efter sömn maybe?) hela jävla dan och jag har hamnat i en liten håla fylld med plugg,plugg,plugg. Jag hatar ordet plugg, jag blir deppad när jag hör det! & idag fick jag som en våg av massa grejer över mig som ska göras, jävla skit! Kan inte sommaren närma sig snart så jag slipper tänka på allt och alla och endast fokusera på att ha sjukt jävla skoj och njuta av livet!?

Min lösning till detta? Tvätta bort sminket, ta mig en Ben & Jerry's framför TVn tills jag somnar i min säng i någon timme eller två. Efter det får jag råplugga tills det blir mörkt för o sedan dra ut en sväng med Shabbu och ta lite kort, till Foto-kursen alltså, skönt och få den läxan avklarad. Skippar jobbet idag faktist.Om ni bara visste vad jag hade o göra! & så fick vi ett Naturkunskap arbete IDAG som ska in om två veckor, alla andra fick den för 3 veckor sen! Så ja, råplugg it is för mig o Shabbsan (haha), o så ska vi tydligen skapa en blogg där vår lärare kan följa upp vårt arbete i Naturkunskapen haha, kul(?)
Sen måste jag verkligen ta mig tid och skriva klart mina två tal till Retoriken! Kursen va fan slut förra året och fortfrande har jag inte tatt mig tid och göra klart dom så jag kan få mitt betyg!

Det var skönt att få skriva av sig lite..det hjälper må jag säga.
Hörs sen!

Shab and me

Kommentarer


Kommentera inlägget här: