Gona

Sjuk

Kategori: Shopping

Nejnejnej, det som inte fick hända hände idag - Jag blev sjuk =( Vaknade i morse och kände mig alldeles snuvig och kände att jag nös liiite för ofta men det ignonerade jag och drog till skolan ändå..lika bra det för vi gjorde massor på Affärsengelskan, så bra kurs verkligen! Speciellt för mig som vill studera buisness i USA, här lär jag mig alla buisness ord och fraser på engelska, o hur kan skriver affärsbred osv..kul =) Efter det skulle vi ha svenska och naturkunskap men båda var inställda för att lärarna var sjuka! Krya på dom men fan va glada vi blev! o fan va många lärare som är sjuka nu för tiden..what up with that!? Jaja jag och Shabbu kopierade massa papper vi behövde, bla till Idrott&Hälsa-provet som jag kanske går o gör imon. Dom har lagt ut fyra tillfällen då man får välja o gå o göra provet och en är imon kl 1 så jag kanske gör det då så jag får det överstökat..problemet är bara att det är typ över 20 papper :/ Plus att jag aldrig hann klart med analysen igår, och så hade jag missförstått en del så jag måste jobba om på den men den ska ändå in imon så det får bli massa plugg imon också..

Jobbet var jag tvungen och skippa, hände att det skulle vara bättre om jag stanna inne och vila för jag vill verkligen inte bli mer sjuk! Syrran har ju definitvt smittat mig för hon gick ju runt o nös hela tiden så jag hoppas bara inte jag blir lika dålig som hon blev..Jaja, ska vila iallafall så får jag hoppas att jag blir bättre.

Eftersom vi fick sluta nångång runt 12 idag så bestämde vi (Shab and I) att åka förbi Nina och hälsa på (går i skolan 2 hållplatser från oss) så det var kul o träffa på henne en stund men sedan hade hon lektionen så vi drog iväg till stan en snabbis, även fast jag nu hade börjat nysa 5 gånger/min hehe..men det var kul, skrattade ihjäl oss och köpte glass!

Gona: Är det dålig att äta glass när man är sjuk?
Shabbu: aa, det är ju inte bra för halsen..
Gona: FAN!!!
Shabbu: vadå?...Ben&Jerrys!?!? :D
Gona: jaaa!!
Shabbu: KOM!


hahaha..ja skiter i om jag får ont i halsen, I'm gonna have my chocolate icecream!!


Spanade även in bokrean där jag fick med mig boken "1001 Filmer du måste se innan du dör." i min familj är alla verkligen movie-freaks så den passar perfekt här hemma hos oss..jag känner på mig att storebror kommer bli speciellt glad (han har en grej för klassiska filmer)..

När jag kom hem tvättade jag genast bort sminket och hoppade i mina myskläder och åt min favoritmat som mamma hade lagat! Sen dess har jag legat o tittat på TV och sovit en stund och det ska jag fortsätta med nu, fast nu ska jag hämta glassen!
Glass, TV, Läsa inför Idrott&Hälsa-provet..i sängen!

Hörs senare!

Kommentarer

  • Mia säger:

    den boken vill jag HA HA HA!!!



    lär du dig o gå i dem... annars måste jag hålla dig i handen när du ska röntga benet här hos mig...



    och glass är bra om man har problem med halsmandlarna det tar ner svullnaden...

    puss o kram ses på stan...



    p.s den boken vill jag ha, sa jag det?

    2009-03-03 | 19:00:38
    Bloggadress: http://metrobloggen.se/miiia
  • tichie säger:

    krya på dig (K)

    2009-03-03 | 20:54:39
  • GONA säger:

    SV tichie: Tack så mycket söta du! <3

    2009-03-03 | 20:57:38
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Diijana säger:

    krya på dig goniiish (L) Men du heter det inte få det överstökat ? hahha :$ ni får komma förbi någon dag! Puss

    2009-03-03 | 22:23:00
    Bloggadress: http://diijanapoljic.blogg

Kommentera inlägget här: