Gona

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hej peeps! Hur är läget? Här är det gött men jag känner mig helt utmattad!
Dagen började med att jag var såå sömnig när mobilen ringde och ville så gärna sova i en timme till men icke sa nicke, jag var uppe och fräscha upp mig, på med träningskläder och en stor frukost. Sen gick jag ner och mötte Mirna så drog vi iväg till Sportlife igen, idag var det pass som gällde - Bodypump. Det värsta jag varit med om haha herregud va jobbigt. Det är skivstång you know så man bär vikter hela tiden, och ibland stepbrädan också. Vi tränade aaaallt! Rygg, mage, ben, bröst, alla delar av armen, axlar - you name it! Efteråt kunde vi knappt stå på benen haha men det var ändå ganska kul, någonting jag kan tänka mig o göra om, det kändes ändå jävligt effektivt.
Imon väntar Afropower-danceee, ska bli spännande o se vad det går ut på (förutom afrikansk dans då hehe..)
Iallafall, när jag kom hem såg jag att jag var ensam hemma så jag hoppade in i duschen och gjorde mig mitt egna hemma-spa här, världens goaste ansiktsmask som luktade guuuudomligt, peeling osv osv..Sen blev det insmörjning och på med nytvättade myskläder. Älskar den här känslan!
Nu ska jag laga ihop en nyttig lunch för jag är dööö-hungrig. Sedan ska jag bara sitta och slappa framför TVn, måla naglarna och läsa tjejtidningar typ..ibland är det bara allt för härligt att vara ensam hemma :)
Senare får vi se vad som händer, hittar säkert på någonting eftersom jag anser att man bodde utnyttja lovet till max hihi. Kaaanske faller det in för mig att jag MÅSTE plugga, we'll see about that..

Senare kommer lite bilder och text av dom 1½dagar jag inte uppdaterat haha..Pusshej!


Jag älskar dig mer än du anar, världens bästa storebror..Vad skulle jag gjort utan dig? <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: