Gona

To much plugg

Kategori: Allmänt

Hej..

Jag sitter med en sån där rispåse (som gravida kvinnor får av sjukhuset eller nått haha) som man värmer i micron, aa en sån har jag på nacken och så sitter jag och klunkar i mig Redbull medans jag försöker plugga..jag kom en bra bit in på det jag skulle göra och allt var frid och fröjd tills mina vänner inte kunde sluta skriva till mig på msn och vi hade alldeles för intressanta och viktiga konversationer så jag kunde ju inte logga ut..FAN nu är jag otaggad igen..kooooooomigen nu gona..bara lite kvar (NOOOT)..åh pallar ej. GE MIG HELG!

Har ett bekymmer, förhoppningsvis lyckas vi lösa det bekymret imorgon och då är allt sådär härligt igen..men, vi är gryma och lyckas alltid så vi ska nog get rid off det där bekymret..woho nu ska jag plugga tills jag blir galen och slänger ifrån mig alla papper hehe..Hörs imorgon om jag inte dött av överdos av koffein eller vafan det är som det finns en massa av i redbullen....

Godnatt! Puss på pannan

Kommentarer

  • Mia säger:

    Unga dam... nu ska jag skälla på dig. Det finns en anledning till varför Redbull och liknande skit inte får säljas till folk under 16. Det innehåller så mycket koffein och socker att det har hänt att unga har fått hjärtklappning. Desamma har hänt vuxna fast i mildare grad. Med din lilla mage borde du inte dricka Redbull ALLS. Och blandar du det med vodka så ska du veta att det finns folk som har hamnat på akuten på grund av att deras blodtryck och hjärtfrekvens ökat så mycket att de svimmat (för att inte nämna de 3-4 som faktiskt dött av vodka-redbull). Så unga dam lägg ner Redbullen och drick en kaffe i värsta fall istället eller ät lite godis för sockerts skull, fan vet jag Cola är bättre än redbull. Vad som helst. tänk på din lilla mage.

    puss från mig (som skäller o skäller och ska laga pizza imorgon hihihi :P)

    2009-10-08 | 18:26:12
    Bloggadress: http://metrobloggen.se/miiia

Kommentera inlägget här: