Gona

Tre snabba frågor..

Kategori: Allmänt

Tänkte bara svara på tre snabba frågor jag sett ett par gånger här nu..

Önskar du att du var Amerikan?
Svar: Även om jag blir glad och sprallig när någon kallar mig 'americana' (HAHA) o att jag köper massor med grejer med Usa's flagga så NEJ förfan! Jag älskar USA och tycker att landet är underbart och detsamma med folket men jag är stolt över mitt ursprung och det tycker jag att alla bodde vara. För mig finns det inget bättre än att vara alban, liksom det finns ju inget skönare folk ;)



Du skriver aldrig att du typ ska städa, tvätta, diska och sånt. Hjälper du aldrig till hemma eller?
Svar: Haha rolig fråga..Alltså förut hjälpte jag till jättemycket, såfort mamma gick till stan så överraskade jag henne genom att städa hela hemmet skinande rent när hon kom tillbaka men nu har jag blivit såå otroligt lat så jag orkar aldrig, dessutom är jag så sällan hemma så hon städar alltid när ja inte e hemma..Men tvätta gör jag inte för jag vet inte hur man gör (o jaaa, dt klart ja vill lära mig men vafan dt svårt att dela upp alla kläder i färger o sånt haha) men diska gör jag då och då, när dom hinner fånga mig hehe..Jag kör nämligen med tekniken att äta fort och smyga iväg till mitt rum så någon annan får stoppa in disken i diskmaskinen ist men ibland tar jag faktist också hand om den..FAN ja låter värsta bortskämd och oansvarig nu men det vet jag själv att ja inte är så skitsamma haha..


Hahaha fick testa på livet som hemmfru i Kosovo..det varade ju i några timmar iallafall hehe..

Vad tycker du om otrohet?
Svar: Otrohet är bland det värsta och äckligaste jag vet. Hur skabbig får en människa möjlitvis bli? Jag har ingen som helst respekt för folk som är otrogna. Dom är ju hjärtlösa, känslokalla äckel! Varför ska man såra en annan människa så? VAD är det som är så svårt med att göra slut innan du gör någonting med någon annan!? Ush ush ush tycker sånna människor helt enkelt är elaka svin. Och nej, ingen har varit otrogen mot mig och jag kan knappt föreställa mig hur ont det måste göra men jag kan forfarande känna för dom som blivit utsatta för det, det måste vara riktigt hemskt!

Kommentarer

  • albana säger:

    haha din teknik vaa,,ja ska visa dig,,,vänta bara=)

    2009-10-14 | 20:27:02
  • GONA säger:

    SV albana: hahaha crap, där blev jag busted..

    2009-10-18 | 23:20:47
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: