Gona

Make me smile even when you're not around

Kategori: Allmänt

Yttligare en riktigt riktigt mysig kväll. Skrattade ihjäl oss och mådde allmänt underbart! När jag kom hem trodde syrran & dom att jag druckit för att jag såg "så annorlunda" ut haha dom stod och titta på mig o sa "det äär nånting konstig med dig, dt ser inte ut som du" hahaha ja ba whaat? roliga var ju att jag faktist inte ens druckit..Jag kan bara dricka om jag ska ut och dansa, dricker jag och bara sitter hemma så får jag alltid huvudvärk tyvärr..Jaja iallafall vi tittade på "My best friends girl" som jag sett tidigare en gång men den va fortfarande lika rolig så jag skratta hela tiden förstås hehe..Blev hemkörd nångång vid 2 och jag hann typ bara tvätta av mig sminket/borsta tänderna för sen decka jag såfort jag la huvudet på kudden haha..

Idag vaknade jag väääldigt tidigt, skitirriterande med tanke på att jag velat sova ut så jäkla länge nu..Well I guess att sånt smittar av sig som vi sa haha :p
Och vet ni vaaad? ITMAN HAR ÅÅÅKT :( Jättetråkigt verkligen. Första gången hon åker iväg under lov medans jag är hemma i Sverige and it doesn't feel good. Vem fan ska nu vara spontan med mig haha :P? Jaja jag får stå ut, vi ska ju trots allt bo ihop snart så då får jag ju ta o tåla sånt här höhö..

annars dåååå..ja, va ska man säga..I'm feeling göööööd and I'm reeeally sugen på choklad..så ja, ja tror att jag ska ut i regnet strax och tralla ner till affären och köpa lite gott och sedan titta på massssa filmer (FUCK vf har vi inte Ben&Jerry's i ICA för!?)..Men först blir det en dusch, känner mig så seeeeg och en dusch brukar alltid pigga upp mig =)

Pusshej





Medans jag försökte leta fram några nya mobbade ego-pics att lägga upp här såg jag alla videos från när vi va ute sist (ni vet 'bästa ute-kvällen någonsin' på trädgårn) och ja vill bara säga ååååååh, ja vill ta tillbaks tiden haha..ni fattar inte kul vi hade, nejsh gud oförglömligt :) Snart är det dags igen, samma gäng + massa fler såklart! Då slår vi klackarna i taket för Itman & Moe som fyller 18 hohoo längtar =)

I'm oooout. Pusshej

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: