Gona

Jimmy Choo

Kategori: Allmänt

Godkväll mina damer och herrar! Hur mår ni denna afton? Hehe just kidding. Här är det great, är dock väääldigt trött!
Har duschat/fönat/plattat och sitter i min stora mystshirt och ska strax lägga mig, tänkte bara skriva ett inlägg om..ja, ingenting typ..

eller jo! Ni vet sammarbetet jimmy choo har med H&M som lanseras den 14 november? Ja, jag är ganska besviken faktist..gillade nästan ingenting, ja ogillar skor med för smal klack och det hade alla typ..två par grejor som jag hoppas kunna haffa är dessa:




även fast klacken är smal så är dom faktist råsnygga!


och så en snygg plånka som jag såg också :)

Nej nu ska jag packa skolväskan, borsta tänderna och sedan sjunka in i min skönsköna säng och titta på TV tills jag deckar!
Imorgon slutar jag vid lunch och då blir det att ta en runda på stan med Mirna & Nina, vi har massor att prata om nu hihi..Godnatt!

Kommentarer

  • Mia säger:

    Vaddå går i stadier. Du ska be om en ultraljudsremiss. Gör det bara. när du kommer till akuten med dina smärtor så får du göra ultraljud först. skippa alkoholen och allt syrligt (citnoner apelsiner) skippa gurka ägg paprika och all ben och jerry glass chips jordnötter... tyvärr unga dam, annars blir det bara värre. och gå och kolla upp vad det är tjata om ultraljud annars gå till axessakuten

    kram

    2009-10-06 | 20:49:46
    Bloggadress: http://metrobloggen.se/miiia

Kommentera inlägget här: