Gona

USA 2010!

Kategori: Allmänt

Spiiiiikat! Jag och Itman bestämde idag att vi drar till L.A direkt efter gymnasiet istället!! Inget slöseri med ett år här. Vi tänkte igenom det och kom fram till att vi ändå inte kommer tjäna värsta wow på ett år här, dt finns inte direkt toppjobb för oss med bara en gymnasieutbildning så när vi satt i regnet och vänta på vagnen hem idag så satt vi o prata om det och vi ba "Ska vi?? ska vi?? JAAA vi gör det!" och så skrek vi och krama varan och log som idioter hahaha. Båda hade tänkt mycket på det men vi tänkte att den andre kanske inte ville menmen kanske därför vi är sånna otroliga soulmates, för att vi alltid tänker likadant. Alltså hela vägen hem log vi stort och planerade en massa. Hon följde me hit och vi "breaked the news" till mamma och lillebror haha, vi var värsta happyy o sånt och lillebror ba "men bäää" och mamma ba "men varför? okej men hitta en snygg alban där då hahaha" och itman ba "men får han va amerikan och kunna flytande albanska och komma till dig så maamiiii" och min klockrena mamma ba "aa om han har cash" HAHAHA så skön. När syrran kom hem fick vi bäst reaktion, precis som jag förvänta mig, hon var värsta glad och planera direkt att hälsa på oss.
Vi tittade genast biljetter till L.A och drömde oss bort hehe..
Sen kom broshan hem och vi satt och skratta och gapa i köket med honom och han var också glad över vår nyhet men var "bekymrad" över hur vi skulle ha råd meeeen vi fixar det :)

OCH en sak till, om ni har tänkt och kommentera någonting som börjar med "Jag tycker..", "Ni borde.." eller "Om jag va ni.." så skippa det för att vi bryr oss inte! Inte ett dugg faktist så ni kan spara lite tid där :)
På tisdag ska vi iväg på möte med CSN and then we'll go from there.

Fyfan vad mycket gott som väntar! Alla våra 18årsdagar, Berlin, körkort, balen, studenten, Barcelona och sen flytten till L.A!! Livet är underbart for real alltså.

aa iallfall, haft en underbar dag med Tara & Itman, vi pratade om allt möjligt och skrattade ihjäl oss som vanligt. Lämnade precis hem Itman och nu ska jag strax lägga mig. Undrar om jag kommer kunna sova inatt så glad som jag är hehe..

What would I do without you? You're like the black sista I never got hahaha kärlek..

Kommentarer

  • marigona säger:

    allvar?? fan vad grymt! :D:D Jag vill också direkt efter gymnasiet men ororar mig för pengarna haha! :D

    Men hoppas att ni har det sjukt kul! :D Och måste säga, din mamma är klockren! :)

    2009-10-05 | 09:09:31
    Bloggadress: http://gonnas.blogg.se/
  • Tara säger:

    jag e glad o arg för denna nyhet

    positivt: ni flyttar till L.A o har de bäst

    negativt: ni flyttar till L.A och lämnar MIG O GIME

    2009-10-05 | 09:18:12
  • C I T Y C A T S - NOWNA & NATASCHA säger:

    Fyfan va underbart gon!!!! i love your planes babe;)Är glad som fan för din skull(L)(L) te dua!

    2009-10-05 | 22:14:45
    Bloggadress: http://citycats.blogg.se/
  • GONA säger:

    SV Tara & Natascha: Hahaha taaack babes! Söta ni ääär hahha :D Och Tara don't be sad ni flyttar ju också till oss efter gymnasieeeet lalalala wuhuu :D Love u guys! kisses

    2009-10-12 | 21:35:27
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: