Gona

I'm going to BERLIN!

Kategori: Allmänt

Tudeliduuu fuckers..nej skojar, lovers menar jag förstås hihi :)
Strålande humör som vanligt! Har vart en rätt chillbill dag..Började dagen med Svenska C där vi gjorde i princip ingenting sen var det en lagom rolig psykologi-lektion och sedan lunch med Nina, Mirna, Shabbu, Sanet och Roda..I must admit I've missed them..är ju inte samma sak i skolan utan dom :p Jag är ganska ny i klassen så jag kan inte direkt vara mitt barnsliga jag haha annars skulle väl alla säkert tro att jag är något slags miffo, men det kooommer..jag är inte den tysta typen i klassrummet direkt hehe..

Påtal om klass och grejor, guess where I'm going?? BEEEERLIN! Suck on thaaat bitches hihihih hahaha jag är så happy..3 november till 8 november ska jag alltså till Berlin med klassen och fyfan va jag längtar..paaaarty och shöppiiiing!! Speciellt party hehe..Min klass verkar så jävla härlig så det känns ju extra gött..& så blir det ju typ som två veckors lov med tanke på att det är höstlov veckan innan..och veckan efter att jag kommer tillbaks fyller Itman & Moe 18 wuhuuu..Måste erkänna att även fast jag asvkyr hösten så blir den här nog rätt okej med tanke på allt kul som väntar :D

Yeah iallafall, efter lunchen drog jag in till stan med Mirna & Nina där vi checka in lite vinterjackor och jag tror att jag hittat the one, fyfan va gött isåfall..pallar ej gå runt o leta haha..När jag kom hem så var jag helt ded out så jag sov sov sov i typ 5 timmar..sen vaknade jag full av energi och glädje och löjlade mig en massa med mina syskon..Hahaha önska jag kunde visa er videon vi spela in men det finns faktist en gräns mellan att bjuda på sig själv och att skämma ut sig haha..

Juste, party on friday med mina favoriter också..ska bli skööjsigt!
Nej nu jäklar blir det en grym film med family och sedan sleepydeepy time, ska upp tidigt imon & dra till läkarn :)

Godnatt, puss!


HAHAHA en bild kan ni få iallafall..


Mamma hade gått loss med Ben&Jerry's så vi mådde braaaa idag haha ;P

Kommentarer

  • Qendresa säger:

    Hej!



    Hehe..var bara tvungen att kommentera den här bilden, Din lilebror är så himla söööööt.



    jätte gulliga :)



    kram/ Qendresa.



    2009-10-07 | 12:25:57
  • GONA säger:

    SV Qendresa: Hejsan!

    Hahaha tack så mycket! Snällt sagt hihi :p



    Kraam!

    2009-10-12 | 21:36:39
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: