Gona

Lycklig.

Kategori: Allmänt

Wow, va jag mår bra!!
Ni vet när man känner att allt går som på räls? När livet känns så jävla bra.
Tittade precis färdigt på en film som inspirerade mig som fan.
Åhh jag har så stora planer i livet!! Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig, ja har så många blandade känslor inom mig som jag vill dela med mig av.

Jag känner mig så SJUKT lyckligtlottad. Jag har en helt fantastisk familj, jag tackar gud varje dag för varenda en utav de, hur fan skulle jag klara mig utan de? Jävlar va ja älskar er!
Jag har galet underbara vänner. Även fast jag klagar på er att ni inte är tillräckligt spontana och att jag ska skaffa nya vänner pga det (haha) så älskar jag er ändå. Ni lyckas alltid sätta ett leénde på mina läppar. Ni är guld.
Jag är kär i kärleken. Finns det någonting finare än kärlek? Jag är inte redo för ett förhållande, långt ifrån. Jag har varken energi eller tid för ett förhållande just nu. Jag prioriterar så mycket saker före det. Men visst är kärlek i sig helt underbart?

Sen måste jag bara säga att, visst, jag har alltid äääälskat musik, men jag har aldrig uppskattat musik förr som jag gör nu. SERIÖST. Musik är bland det bästa jag vet i hela världen. Älskade älskade musik.

Well, nu ska jag titta på en dokumentär, Religulous (Religion & Ridiculous). Ja, ja antar att namnet säger ganska mycket. De 'make fun off' dom olika religionerna. Med all respekt för alla troende men jag är emot religion. (Nu menar jag absolut inte att man har rätt att skämta om religion för det.) Jag har tidigare velat forska (privat) djupare i religion och alla dom olika religionerna för att se om någon av dom kanske passar mig. Men ack va ja ångrat mig. Religion förstör så mycket. Det finns ett uttryck som jag gillar väldigt mycket och som jag dessutom står för; "I believe in God. Religion is what separates people." Så rätt.

Godnatt på er mina vänner!


Lite sol & värme hade förövrigt inte vart helt fel..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: