Gona

Återträff

Kategori: Allmänt

Godmorgon, typ.
Fan, ja kan inte sova helt ordentligt längre. Jag är en sån person som vrider o vänder på mig hela tiden i sängen och eftersom jag kan inte sova på ena sidan p.g.a örat så är det ett helvete o sova!! Jag fick byta ände av sängen 10 ggr under natten. Och sen mår jag riktigt illa varje gång jag ska rengöra! Alltså ja får ont och blir så stressad att ja håller andan omedvetet o sen måste jag alltid sätta mig ner en stund efter jag stått o petat i såren med tops för jag mår riktigt illa alltså. Ush :( Är det vanligt eller??

Iallafall, jag är så arg på det svenska systemet. 16 jävla år i fängelset, va fan är det? Men jag försöker inte tänka på det. Jag bryr mig om min vän och hennes bortgång. Jag vill inte lägga fokus på svinet som gjorde det. Jag mår så mycket bättre när jag tänker på alla fina minnen med Nancy istället.

Så ja har ändå humöret uppe. Nina är hemma idag och vi ska ha så kul!! Hon är här fram till 2 jan :D
Idag blire "återträff" (haha) med Itman, Nina, Mirna & Shabbu, ska bli kul faktist, just like the old times.
Senare ska vi hänga med gänget och chillaa =)

Igår var Tara hos mig hela dagen. Jag lagade middag till oss o vi tjötate en massor, hade inte träffat henne på evigheter så det blev alot of catching up.
På kvällen var jag med Itman hahahaha alltså finns det nångång vi är tillsammans utan att ha roligt? Tror knappast det alltså.
Fan va jag älskar mina vänner, de är allra bäst i hela världen :)

Nu måste jag ta hand om disken, sen måste vi iväääg och fixa ärenden inför nyår!
Puss på er








HAHA skitdeppade

åhhh va man saknar gamla tider!!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    du säger att det äör så kul att vara med hela gänget och alla samlade. det finns en anleding tilla tt ni alla inte umgås lämgre. Vissa av dina så kallade vänner är jatte falska mot dig.

    2010-12-24 | 23:28:11
  • GONA säger:

    SV Anonym: Det är klart att det finns en anledning till att alla vi inte umgås längre, flera anledningar till och med! Men jag förstår inte riktigt vad du menar med att de skulle vara falska? Förklara är du snäll =)

    2010-12-25 | 04:44:51
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: