Gona

Storstädning!

Kategori: Allmänt

Shit! Jag är heeeeeeeelt slut! Har städat heeeela dagen och kvällen idag!
Vaknade vid 2 efter 12 sköööna timmars sömn, åt frukost och satt och chilla, sen fick jag ryck och började plocka undan i hela hemmet.
Mitt rum var ett bombnedslag så jag fixade till det. Damsugade hela hemmet, dammade, skurade golvet, rensade kylskåpet och tvättade rent i den. Tvättade micron, ugnen och spisen. Tvättade toaletterna. Tvättade diskbänken med massa medel så det blänkte. Diskade en massssssa, hade så mycket disk att diskmaskinen var proppfull o ändå hade jag massa kvar som jag fick diska till hands. Bytte lakan i alla rum. Började hamra och dona med massa kablar som var i vägen. Fixade lite grejer som hade gått sönder här hemma. Slängde 6 st soppåsar. Och slutligen så sorterade jag hela tvätten. Ska tvätta massor imon!
Fattar ni hur stolt jag var när jag var klar haha shit. Blev klar för typ två timmar sen, tog en lååång dusch och nu åt jag precis en stooor väldigt sen middag. Fastän jag är helt utmattad så känns det så HIMLA skönt!!

Nu ska jag borsta tänderna sen blir det läggdax! Imon ska jag försöka uppdatera bättre! Svarar på era kommentarer imon också.
Ha det bra! Godnatt, puss.


Love this song!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: