Gona

No no no

Kategori: Mode

Jag är så jäääävla trött på att se alla gå runt i dom här jävla gummistövlarna!!



Jag menar jeansshorts, linne och GUMMISTÖVLAR!? Det är inte snyggt. Och inte för att jag är en mode-slav men dom är ju fan ute vid det här laget! Och jag hatar att hela Sverige ska klä sig likadant..Så jobbigt när man tycker någonting är riktigt snygg så går man på stan och ser mer än halva befolkning med exakt samma sak. Gaaah sjukt irriterande!

Please girls, släng era jävla hunters och skaffa er ett par riktigt snygga boots istället. Och "klä er efter vädret" som man brukade säga när man skulle på utflykt med skolan när man var liten hehe. Gummistövlar och shorts korta som hotpants är ingen kombination.
Menmen..alla har i slutändan olika åsikter om vad som är snyggt eller inte men jag var bara tvungen att yttra mig haha!




Förövrigt har min dag varit..speciell, väldigt speciell och helt underbar! Har skrattat hela kvällen verkligen.
Har kommit i en såndär period då man är glad precis hela tiden och ingenting kan förstöra ens humör. Inte ens när mamma tjatar om disken!!! Kan ni fatta eller? Måste bero på den där dokumentären jag tittade på för någon vecka sen, 'The Secret', kan berätta mer om den en annan gång. Handlar om att man ska vara positivt och att man kan få allt man önskar i världen bara man är positivt. Jag älskar att jag är en sådan optimist, som alltid ser saker från den ljusa sidan! Det kommer jag komma långt med i livet :)
Nu blir det sängen, ska upp rätt så tidigt imorgon. Godnatt!

Kommentarer

  • Mia säger:

    Jag håller med dig Gona herregud vad fult det är med såna.. Förstår mig inte att vissa tycker att det är snyggt..

    2009-08-23 | 12:03:30
  • Anonym säger:

    Klart Hunters är snyggt till ett par stentvättade jeansleggins och en vit basic tröja, INTE okej med shorts.. men man har användning av de det regnar ju förfan mkt i Sverige :)

    2009-08-23 | 13:20:22
  • C I T Y C A T S cc säger:

    HAHAHA SÅ RÄTT ! GO GONA ;)

    2009-08-24 | 07:04:29
    Bloggadress: http://citycats.blogg.se/

Kommentera inlägget här: