Gona

Onsdag

Kategori: Allmänt

Yes, ja lever & mår bra!
Mamma hade sån bråttom idag så jag hann inte flika in med ett inlägg hehe.
Jag var iallafall på shoppingrunda med mamsen, väldigt trevligt. Sen mötte jag upp Natascha, trallade runt med henne en stund i stan sen joinade även Nina. Blev fika i solen på Condecco, massa Spanien-tjöt också. Har nämligen hittat väldigt billiga biljetter till Barcelona. 16 juni-30 juni, 6000 spänn per person flyg + hotell(som såg hiimla lyxigt ut!). Eftersom jag tidigare aldrig bokat sånna resor så vet jag inte om typ detta är ett suuuperbra pris? Det låter ju så iallafall..O ja, jag vet att det är tidigt haha men vi måste ju boka våra resor nu i vinter!

Aja iallafall, efter det stack Tasch iväg och träna och jag & Nina gick iväg till Itmans skola och vänta på henne. Hon sluta kl 5 idag och det var hennes första dag!! Sjukt..Nina gick iallafall hem och jag & Itman käka keeeebab, fan va jag hade saknat det haha.
Anyways, nu är jag T.R.Ö.T.T så jag ska hoppa in i duschen, dra på mig pyjamas och bara chilla galet.

Visar dagens outfit och min nya fina klänning senare! Finns så mycket grejor jag shoppat i Schweiz också som jag inte visat än..Vill ni se sådant eller är det ointressant? Jag älskar att få inspiration från andra bloggare när dom lägger upp shopping därför brukar jag också gö det hehe :p

Hörs senare! Love

PS. Natascha har bilder från dagen..så dom kommer antagligen in här senare :)





Kommentarer

  • sab säger:

    haha ja jag är också därifrån. Konstigt att jag aldrig såg dig, var på Roni och Mango konstant i år :)

    2009-08-26 | 21:56:34
    Bloggadress: http://youloveher.blogg.se/

Kommentera inlägget här: