Gona

Genève

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Haha fan va mànga bilder pà mina fötter det blir, men det är bara för att det är ju det lättaste att ta kort pà typ, orkar inte ta pose-foton hela tiden haha..

Sà vad har jag gjort under tiden jag inte uppdaterat?



Varit ute pà vàra dagliga kvällspromenader med broshan..


Lyckats bli beroende av Starbucks..

Fler promenader..


Kärat ner mig i detta spel..och självklart gjort mina egna figurer..mig själv och min framtida man hehe..


HAHA liknar ju mig pà pricken..NOT! Kolla in piercingen vid örat, jag älskar det och blivit sjukt sugen pà och skaffa mig en sàn, byta mellan det och en ring (I'm not into that bling bling-shit any longer)..

Kolla in min snygging och hans sexiga tatueringar haha!

Adrian är förövrigt ett namn jag är väldigt förtjust i - inte namnet pà nàgon hemlig kärlek som jag döljer för er hehe..




Haha jag har ingen aning varför det ser ut som jag har polisonger faktist..





Jag har verkligen njutit av vädret trots att jag vaknar runt 3 varje dag typ!


Hur gulligt?





Min (ibland) supersöta lillebror





Vi brukar stanna pà stranden tills solen hàller pà att gà ner, skönaste tiden att bara chilla och läsa böcker dà..


GUESSSSSS WHAT??? Mamma hitta Ben & Jerry's!!!! Tro det eller ej, men när hon ringde mig fràn affären och fràga vilken smak jag ville ha osv, efter att jag lagt pà sà kunde jag inte sluta leè och blev helt hyper och visste inte vem jag skulle ringa och tala om min glada nyhet för hahaha..shit, att man kan tycka om en slags glass sà mycket, för det roliga e ju att jag egentligen inte gillar glass särkilt mycket..
Och glad blev jag för att dom ända gàngerna vi fàtt smaka pà Ben&Jerry's har varit när vi stuckit till Frankrike för och storhandla men här i Genève har jag letat ihjäl mig som en galning utan att hitta nàgot men my wonderful mum fixar allt hahaha..
(Iallafall, tillbaks till bilden dàva haha, sàdär spenderades min dag igàr..vid midnatt drog vi dock ut för en làngpromenad och var inte hemma förräns ungefär 3, det var roligt och nostalgiskt höhö)


Jag har hunnit bli förtrollad av deras goda Bagels här ocksà, perfekt med en kall Ice Tea för en paus under shoppingen :)


Idag när vi var pà stranden sà kunde jag knappt slita mig fràn broshans nya simfötter haha (thank god att han har samma storlek som jag nu!) och simglasögonen, simmade snabbt som en fisk! Helt underbar känsla hihi..


Juste..nu under 1-2 veckor (är inte riktigt säker pà exakt hur länge) sà finns det massor med karuseller runt om i stan, massor med folk och mat och house-musik, ja, denna staden verkar lika förtjust som jag i house hehe..Samma dag som detta tar slut sà firas Genèvas dag väääldigt stort med fyrverkerier värre än pà nyàr haha, sà dessa karuseller och grejor är typ som en liten downcount..(Bilden tagen igàrkväll)


Annars sà màr jag bra, är dock lite pissed off faktist..vi insàg alldeles för sent att pappas pass gàr ut den 3 augusti sà ja vettefan vad som händer med vàr underbara resa nu..orkar helt ärligt inte bry mig heller, min familj är sànnadär som byter planer varenda sekund ni vet? och jag är typ motsatsen. visst är jag spontan men vafan det här är ju bara för mycket haha..Jaja börjar fà lite hemlängtan nu iallafall!

BTW. Min hud har börjar flaaaaaaaagna :(:(:( sà jag màr inte sà bra trots allt..jävla skit, jag som blev sà brun!!! Alla brände ihjäl sig och flagnade direkt medans jag verkligen skyddade mig och hade keps hela tiden och smörjde in mig med rätt solfaktorer hela tiden och sà tappar jag ändà min hud nu!? Bajs..Orka vara en blekfis assà..varför föddes jag inte typ som en albansk mulatt? hehe..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: