Gona

12 augusti

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Vilken schteeeekdag, solat heeeela dagen, lämnade inte stranden förräns vid 20.00!
När vi kom hem blev det dusch & middag sen gick vi ut pà en mysig uteservering som vi kallar "öl-stället" där vi drack rosa öl, monaco..fast jag gillade det inte, I'm really not into any kind off beer.

Här kommer bilder:

Först kommer tre bilder fràn igàr.
Jag älskar att utforska havsbotten sà jag var ofta i vattnet med simfötterna och simglasögonen pà hehe..





-
IDAG:


Innan jag drog till stranden blev det en sväng förbi posten för och skicka vykort.
(Ursäkta den gräsliga handstilen sen tjejer haha - det var vaaaaarmt och obekvämt där inne haha)




muuums american muffins!

nästan coolt..bortsett fràn att jag misslyckades haha



jag i syrrans snygga raybans :)

myys

Fan ocksà! När vi skulle ut förut sà kilade jag ner till videobutiken och hyrde filmen "He's just not that into you" (Dumpa honom!). Jag och syrran har velat se den i evigheter! Och när vi kommer hem sà funkar den inte! Och videobutiken stängde vid midnatt..jävla skit jag som sà gärna ville se den!!!! Jaja nu vill jag faktist allra helst sova, är helt död och mina ögon är rödsprängda!
Imorgon ska vi till Genève-plage, ska ta massa fina kort, det är ett sà underbart ställe, du betalar för o komma in i ett stoooort utomhusomràde där det finns massa bassänger vid ena sidan och sà ligger stranden precis mittemot om man hellre badar i sjön, sen finns det en stooor rutschkana och beachvollyboll, fotbollsplan, basketplan, tennisplan whatever u like! Vet inte vad vi väntat pà att vi inte dragit dit tidigare, det är ju bara att ta bàten över sjön! Antar att vi är för lata helt enkelt haha.
Godnatt nu snyggingar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: