Gona

First day in school. Only one year left!

Kategori: Allmänt

Okej, nu är mitt sommarlov officielt slut. Känns ju sådär. Jag är en livsnjutare och älskar frihet. Hatar att behöva passa tider och planera och grejer. Kan ju bero på att jag suger på det också haha. Nej men ärligt talat, vilken tråkig första skoldag jag hade! Bara tjöt tjöt tjöt. Och så massa lekar? Jag menar common vi går i trean nu, är vi inte för gamla för sånt haha? (JA, jag vet att jag är världens barnsligaste men ändå vafan!)
Lite roligt var det att prata om vår kommande klassresa iallafall. Verkar som många vill till Prag, fine with me, är det fest så e ja på haha. Men jag vill till Amsterdam! Tänk va kul ändå..Menmen vi får se hur det blir, annars vill jag ju till ett vaaarmt land, regn har vi ju så gott om i Götet.

aa iallafall, vi fick veckans schema idag, ganska soft. Massa "Gammal&Klok"-lektioner har vi såg jag, vilket innebär att vi ska snacka en massa om vad vi lärt oss av tvåan o grejor så vi kan "lära" dom nuvarande tvåorna..palla liksom, jag följde ändå inte treornas råd när jag gick i tvåan, varför skulle dom lyssna på mina haha? Nej men helt ärligt, det ända jag har o säga till alla tvåor är: PLANERA! & var ute i god tid då dvs..Don't make my misstakes haha..som sagt, jag är dålig på att planera.

Efter skolan åkte jag, Shabbu, Sanet & Maia in till stan, mötte upp Mirna sedan Nina. Vandrade runt lite på stan, sen satte vi oss på Burger King (måste bara säga att JAG HATAR DERAS JÄVLA SKIT-SERVICE..även fast jag älskar baguetterna) i avenyn, efter en stund joinade även Itman & Binta..Kan ju säga att det blev en del gap & skratt haha herregud, vad jag saknat o ha alla samlade sådär!
När alla stack hem stannade jag och Nina en stund i stan, checkade in boots och tjötade..promenerade längst heden och gjorde upp lite olika planer hehe..Sedan tog jag vagnen hem och det första jag gjorde var att byta om till pyjamas, var helt jävla död efter att ha vaknat så tidigt imorse! Men efter att ha slappat i någon timme ringde Nina och hade tråkigt, så hon åkte hit till Hjällbo och så gick vi ut och tog en promenad. Mirna & Itman var såklart också med. Haha, fan va vi skratta. Älskar mina vänner, dom är så himla speciella, alla på sina egna sätt. Åh vad jag älskar er guys!!
Yeye nu är jag iallafall hemma. Och OM jag har tur så lyckas jag få fram ett inlägg med massa bilder. Skulle faktist göra det igår men min dator ville inte sammarbeta! Jag tror den är påväg mot slutet..(Alltså, att det är dags för den att lämna vår vackra värld) Jag hoppas inte det, för jag har miljontals bilder här. Jag är fööör lat för att lägga allt på CDn! Någon som vill tjäna en slant och komma över o göra det till mig? haha.

Nu ska Gona ta en dusch sen blir det läggdax, inga mer sena nätter för min del tyvärr :( Stackars mig som är en riktig nattuggla och som älskar det hehe..Får se hur det går med o somna tidigt iallafall..
MEN först - meeera inlägg :)
Love

Kommentarer


Kommentera inlägget här: