Gona

Zlatan

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Nej, självklart har jag inte missat att min älskling har bytt lag hehe..



Jag ser väldigt positivt pà det hela..Jag har aldrig riktigt gillat Inter, jag hejar helt enkelt pà det lag Zlatan spelar i bara, sà nu är jag ju officielt ett barca-fan haha :p
Om jag ska vara helt ärlig sà hejar jag hellre pà Barcelona än Inter..
Och nej, jag kan inte alls mycket om fotboll och är faktist inte särkilt intresserad heller, därför hàller jag mig utanför diskussioner om fotboll ocksà..tycker det àr sà pinsamt med folk (framförallt tjejer) som argumenterar vilt för att det lag hon/han hejar pà är bäst men kommer med sàà usla argument att det inte är sant! "Dom är bara bäääst, dom vann ju lalala-cupen hallà!!" No shit? Haha gosh..
Jag kollar väldigt sällan pà Zlatans matcher, bara nàngàng när det är nàgon superviktigt match..tycker att fotboll pà TV är ganska tràkigt..Bara LIVE är fotboll riktigt kul, och när man själv spelar förstàs hehe..

Ni vet VM när Italien vann? Jag var i Kosovo dà, tog med mig mina smà kusiner och köpte massa pàsar med godsaker o ha till matchen, när vi kom hem och la allting och var helt spända pà matchen och ungefär halva matchen gick sà somnar jag sàklart och missar allting hahaha..det förklarar ju ungefär hur kul jag tycker det är?

Tillbaks till Zlatan..eftersom jag inte är sà intresserad av fotboll sà tror ni säkert att jag gillar honom för att han är en charmig jävel?
Jo det är klart, sà är det ocksà, delvis. Jag tycker om och beundrar Zlatan för att han är sà jävla cool, han var en liten okänd blonderad bosnie (och kroat) med glugg mellan tänderna i Rosengàrd som hade stora drömmar. Nu är han en världkänd RUSKIGT SNYGG fotbollsspelare med flera miljoner pà kontot som chillar i Italien (kommer antagligen flytta till Spanien nu men whatever, u get the point hehe)
Sààà jag gillar alltsà honom för att han är en grym förebild, inte bara när det gäller fotboll utan när det gäller att nà sina màl i livet överhuvudtaget :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: