Gona

àsikter

Kategori: Schweiz, Kosovo & Montenegro sommar 09

Innan jag börjar kolla pà filmen sà màste jag bara ta upp en sak.
Dom här stora fjortisbloggarna..till exempel Kissie & Dessie..när växer sànna människor upp? Jag kollar upp deras bloggar dà och dà bara för att det är sà skrattretande..Hur kan en blogg skapa sà jävla mycket drama??
Jag svär, jag skulle hellre jobba som städerska eller whatever (no offence) än att tjäna pengar pà en blogg där jag snackar skit om allt och alla och làtsas att jag älskar mig själv när jag i själva verket lägger lager med smink för att jag har dàligt självförtroende. Vad är det liksom? Hur kan man vara STOLT över nàgonting sànt sen när man blir äldre? Hur kan man vilja framstà som en riktig ond och elak människa enbart för att tjäna pengar? Hur kan man vara sà jäkla desperat efter pengar!! Skaffa ett jobb förfan..eller kolla bara pà typ Kenza och Blondinbella, dom är sà snälla och söta pà sina bloggar och dom har dom största bloggarna i Sverige. Fàr det inte dom att inse att det faktist gàr att bli populär och tjäna pengar pà bloggen genom att vara snäll? Eller är dom sà osäkra pà sig själva att dom màste provocera sà oerhört mycket för att dra till sig uppmärksamhet? Jag fattar inte. Det värsta är att dom säger att alla som inte tycker om dom är avundsjuka och dom är sà snabba och noga med att säga att dom inte bryr sig om vad vi säger/tycker och att vi älskar dom ändà. Tror dom verkligen det eller är det var dom försöker inbilla sig själva? Jag tror mer pà det sistnämnda faktist. En sak jag tycker är lite rolig är att Kissie säger att alla som snackar skit om henne är sàklart avundsjuka, hur kommer det sig att hon ständigt snackar skit om Blondinbella och Kenza? I smell jealousy. 

Men jag tycker faktist inte illa om tjejerna, jag tycker bara lite synd om dom. Sure, jag skulle inte tackat nej till deras blogglön men sättet dom tjänar pengarna pà är ändà rätt patetiskt. Och vad visar det till dom yngre generationerna? Jo, att du faktist kan tjäna pengar pà att vara en ond/elak/provocerande människa. That's not very good.
Sen ser man ju rakt igenom dom ocksà, hur dàligt självförtroende dom har, hur osäkra dom är i sig själva. Jag menar vem fan skriver "Ni vet att ni älskar mig" efter varje inlägg. Whata fuck? Vem är du och VAD har du att älska? Aldrig har jag läst nàgot av deras inlägg och tänkt "Fan vilket bra inlägg, jag gillar hennes àsikter, hon verkar vara smartare än jag trodde" och det är ju lite synd. But anyways detta är bara mina àsikter och mina fördommar, nu känner jag ju inte tjejerna i verkligheten, utan jag utgàr ifràn bilden jag fàr fràn deras bloggar.

Och en till sak. Angàende detta att Paulina snackar skit om blattar osv. Hur fan kan ni invandrare ta àt er?
Vet ni vad blatte betyder???? Det betyder förfan KACKERLACKA!! Anser ni er själva vara kackerlackor eller vad?
Jag blir mer irriterad pà invandrarna som kommenterar än pà henne som skriver. Dels för att jag tycker ni är blàsta som faktist kallar er själva för blattar och dels för att jag förstàr exakt vad hon menar men det verkar dom flesta inte göra.
Hon är jävligt dàlig pà att yttra sig den tjejen assà haha. Jag förstàr att hon hatar ungdomar som ställer till med bràk och tjaffs, som gàr runt och leker tuffa fast egentligen har typ 0 IQ. Jag hatar ocksà sànna? MEN hon, och mànga andra anser att det är fler invandrare som beter sig pà det viset än svenskar, fast hon ser inte blatte=invandrare hon ser det blatte=wanna-be-ganster-stilen..sà jag antar att hon menar alla som beter sig sà, svenskar och invandrare..Jag vet inte, men det var sà jag uppfatta det och isàfall hàller jag med henne. Jag hatar ocksà "badboys", tycker det är sà himla lame.
Hur man kan tro man är cool för att man gàr runt o slàr/snor/whatever för att "fà respekt" i sin lilla förort. Utanför deras lilla förort, i den riktiga världen, skulle dessa stackare aldrig klara sig.

Vad jag vill komma till är att livet handlar inte bara om pengar och vàld och whatever, försök hitta nàgonting i livet som gör dig lycklig istället för att vara elak och gà runt och ställa till med massa tjaffs & drama.

That's what I think. Fan va länge sen jag fick med lite àsikter i bloggen haha, har blivit sà mycket ytligheter pà senare tid, men det kommer nu när jag kommer tillbaks till Sweden :)

Sà, hàller ni med mig eller tycker ni helt tvärtom? Let me know, tycker det är otroligt intressant med argumentationer.


 


No, du är inte alls rasist Kissie......................

Kommentarer

  • NATASCHA säger:

    OSSÅ EN TUMME UPP FÖR MIN GONA !

    MIIIIIR SKRIVET ÄLSKLING !! :)



    Ja vi ses snart :D Som jag sa hur kan en sådan liten varelse vara så saknad hahahaha :D TE DUA !!! (L)

    2009-08-15 | 10:25:04
    Bloggadress: http://nataschalindmark.blogg.se/
  • Rasmus säger:

    fin blogg ;) läget?

    2009-08-15 | 11:41:17
    Bloggadress: http://rsoder.blogg.se/
  • juliana säger:

    Håller med dig till 100% det stinker avensjuka från kissie och dessie!

    2009-08-15 | 14:36:53
    Bloggadress: http://thatssoloco.blogg.se/
  • adelina säger:

    jag kan inget mer än att hålla med dig! jäkla fjortisar ...men vad gör dem inte för o provocera som sagt?

    2009-08-15 | 17:05:12
  • Lizzie säger:

    SNÄLLA! Sluta kolla in deras bloggar!! Det är när ni kollar in deras sidor dem får fler läasre och mer luft! Om alla bara slutar klicka på dem så försvinner dem!!!

    2009-08-15 | 23:32:12

Kommentera inlägget här: