Gona

What to do?

Kategori: Allmänt

Hallå guys! What's up? Här händer inte mycket, sitter för det mesta och skrattar för mig själv när jag kommer på gårkvällens händelser hehehe...Pratade med min lillsis Tara nyss också och fick höra good news that made me haappydappy!! =) Måste ta och träffa henne och Gime snarast, har saknat dom galet mycket!

Annars så har jag gått runt och längtat extremt mycket till USA idag, åååh funderar nästan på att dra dit direkt efter gymnasiet!
Får se hur det blir, som det ser ut nu så ska mamma och lillebror (kanske storebror också?) flytta till pappa i Schweiz efter den här sommarn, syrran och hennes pojk funderar också på att flytta dit, eller så flyttar dom ju ihop och då har jag ju i princip ingenstans att bo, om jag ska skaffa lägenhet och allt sånt där så kommer jag ju knappast kunna spara pengar till USA..
Pappa tyckte att jag skulle jobba i Schweiz i ett år istället, och jag vet att jag skulle tjäna jääävligt bra med pengar men jag får se, vill inte ta några beslut ännu, får se hur det blir med det. Men jag känner att jag hellre offrar ett år och tjänar himla bra med pengar än och och stanna i Sverige och såklart ha roligt med vännerna men tjäna väldigt dåligt. Jag är knappt 20 när jag drar till USA, jag har hela livet framför mig och ha roligt och släppa loss så ett år efter gymnasiet i Schweiz är egentligen inte helt fel..

Nog om det nu, annars längtar jag bara ännu mer hehe..Fan, längtar till sommarn också! Igår kväll när det kom riktigt bra låtar så skrek jag till mina vänner "TÄNK BARCELONA 2010!!" och alla skrek och gapa och hoppa och flippa över haha, sjukt kul.

Nu ska jag läsa filosofi och sedan decka i min sköna bädd hoho..Godnattpuss!


Här får ni en bild från igår.
Jag invigde min snyggsnygga klänning med underbar rygg från Topshop som jag köpte innan jag åkte iväg i somras :)

Kommentarer

  • C I T Y C A T S - NOWNA & NATASCHA säger:

    loooooooooooove that dress ta mig bakrifrån Gon!!



    <3

    2009-09-30 | 22:42:46
    Bloggadress: http://citycats.blogg.se/

Kommentera inlägget här: