Gona

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej på er alla glada själar där ute! Vad gör ni denna torsdagskväll?
Själv sitter jag med handduk i håret och väntar på att min bodylotion ska sjunka in i huden så jag kan klä på mig hehe..Haft en underbar dag! Fick nämligen reda på att jag får byta!
På måndag börjar jag alltså på da Polhem :) Ska bli nice..har redan markerat balen den 12 maj och studenten den 26(?) på min kalender hehe..
Anledningen till att jag bytte är delvis för att jag inte trivdes på Donnergymnasiet men mest för att deras arbetssätt inte passar mig, på Donner har vi massa arbeten som sträcker sig i månader medans på Polhem så har man mer prov, vilket är sättet jag lär mig mest på. Och nej, ja kom inte på detta efter två år haha utan jag har länge velat byta, redan första veckan i Donner faktist men jag har alltid tänkt "äh, bara 3 år kvar..bara 2 år kvar.." osv men nej nu jävlar it's time for a change! Visst kommer jag sakna alla mina vänner på Donnergymnasiet menmen dax o gå vidare and maybe make some new friends :)

Nu ska jag pricka av och göra lite grejer på min "To do-list", föna/platta håret sen blir det läggdax, har sovmorgon imon eftersom jag ska iväg till tandläkaren hihi gött..Inga lektioner överhuvudtaget imorgon men jag ska iväg till skolan och prata med min mentor iallafall :)

Förresten, jag behöver inte ge upp mina lediga onsdagaaaar wuhuuu :D Har lediga onsdagar på Polhem också!! Är typ överlycklig heheh...

Godnattpuss!

Kommentarer

  • Nina säger:

    NICE

    2009-09-17 | 22:13:43
  • Patricia säger:

    oh lycka till på måndag då! :D

    2009-09-17 | 23:08:01
    Bloggadress: http://paatriciaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: