Gona

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hallå hallå X tvåtusen två höhö..
Va gör ni för något? Själv sitter jag och väntar på pizza som ligger i ugnen..
Hade ingen skola idag så jag låg uppe länge igår och det var fuuun sen sov jag ut väldigt länge idag, upp och hoppa äta frukost och chilla med mamsen sen blev det lite plugg, hoppa in i duschen, föna/platta håret och iväg o övningsköra..Kom precis hem typ, efter pizzan kommer Bekim & co och hämtar mig med bil sen ska jag iväg och övningsköra igen wuhu :D
Ikväll blir det troligtvis bowling, jag måste egentligen plugga men jag tror knappast dom låter mig komma undan hehe..Men vem tackar nej till bowling? Inte jag, jag älskar bowling och jag lyckas alltid vinna! (kanske df jag älskar det så mkt? haha)

Jaja måste iväg nu. Puss

Kommentarer

  • linda säger:



    SVAR: Åh, USA. Vill åka dit, hoppas att jag gör det någon gång, du har varit där innan va? hur kommer det sig att du vill plugga i USA?. Jaha, jag missat det på traaven ''varför'' du bytte. Men det är bra att du trivs verkligen :). Hopppas du käka tusen baklawa åt mig HAHAHA :D , vaa gott:(. Tack säger jag, det är tråkigt, men man måste kämpaa. Jag är så lat för sådant :( Du behöver ej träna! Du har bra kropp :) PUSSS sköt om dig.

    2009-09-23 | 20:45:11
    Bloggadress: http://lindoosa.blogg.se/
  • Mia säger:

    har du bakat själv? eller har du köpt och värmt? hmmmm

    2009-09-23 | 22:53:53
    Bloggadress: http://metrobloggen.se/miiia

Kommentera inlägget här: