Gona

26 april

Kategori: Allmänt

Hallooooooo!!
Söta ni är med era kommentarer, vill bara tacka er tusen ggr om!!! Värmer verkligen och läsa alla gulliga och omtänksamma kommentarer!

Sååå va gör ni då? Jag sitter på min säng och kollar TV bara..är sååååååååååååååååååååååååååååååååååååå hungrig..inte pallat äta frukost än haha skiiitlat ja veeeeeet..Och jag känner att jag på senare tid har blivit waaaaay to much databeroende! Alltså riiiktig riktig datanörd haha..Spelar ingen roll om jag kommer hem 10, 12 lr 3 på natten, alltid datorn! Och eftersom jag vet hur seg jag blir av den så går jag alltid och tvättar av sminket, borstar tänderna och allt sånt precis när jag kommer hem sen dirrrrekt datorn i timmmmmmmmmar..Ska tagga ner nu haha lägga band på mig själv förfan! Önskar nästan lite smått att min internet paja..en vecka utan internet och jag är nog återställd haha..
Jaaaaaaaaaaaaaja skitsamma nu fan fastna jag på det för:S aahkej..ahahaha gud, sovit så dåligt inatt..tittade på skräckis hela natten och snackade samtidigt med min sidekick så jag låg där och var rädd o skrattade på samma gång..weird feeling dt där haha..
Nej nu ska jag upp och hoppa, sätta på hög musik (home alone, woho) och laga frukost! Sen måste jag iväg till Hjällboskolan och göra hemspråksproooooov...kill me please? Fick häftet för typ några dagar sen och den ser seriöst ut o va 100 sidor tjock och det skulle jag träna på för idag..ehm tror ni jag gjort det? hehe..albanska är inte min starka sida. Eller iallafall inte gramatik och historia men pratar gör jag fanimej grymt bra haha..FYFAN VA JA HATAR HISTORIA överhuvudtaget, så toootalt ointressant!!!!
Whaaaatever, efter det blir det träning!
Fyfan vilket konstigt inlägg dt blev menmen jag är ju trots allt en konstig människa så det får ni stå ut med! Pusshej

Kommentarer


Kommentera inlägget här: