Gona

Fundering..

Kategori: Allmänt

Satt och tittade runt på nätet och kom o tänka på en sak..WHYYY är folk så pantade?
Förstår verkligen inte hur tjejer kan ha vissa bilder som profilbilder..Typ dom står i toaletten, med ena foten på toalettstolen (för att rumpan ser större ut så ofcourse!) och så tar dom upp tröjan och tar kort på sig själva på spegeln så deras kropp syns o typ knappt halva deras ansikten..WHY? Det är så jäääkla många också! Alltså hur mycket självrespekt har man då? Jag menar hur kul e det att halva sveriges befolkning redan sett dig halvnaken? Va ger du ut för bild av dig själv? Det blir ju fan inte ens intressant längre haha..killen du börjar dejta vet redan vad som finns där under..den där nyfikenheten försvinner liksom..
Och sen fattar jag ju att dom vill visa alla hur bra självförtroende dom har och hur mycket dom älskar sin kropp MEN hur bra självförtroende kan man ha om man sååå desperat söker bekräftelse genom internet? Genom en löjlig bild i toaletten på sin röv? Jag vet inte men jag tror iallafall inte man skulle lägga ut sånna bilder på sig själv om man inte var ute efter bekräftelse och uppmärksamhet. Jag pushar aldrig upp brösten på bilder eller putar med rumpan men jag är fan snygg ändå! Och det sorgliga är, att det är dom här tjejerna med! Om dom bara kunde ha en helt vanliga profilbilder slår jag vad om att dom skulle få SÅ mycket finare kommentarer än "Ohhhh sexy", "I wanna fuck uuu" o sånt gubbskit.
Occccch MISSFÖRSTÅ MIG INTE jag tycker kvinnokroppen är bland det vackraste som finns men jag tycker bara att eftersom det är något så värdefullt och vackert så ska inte varenda liten kåt äcklig jävel därute få någon slags njutning av den!

Men va vet jag..vissa kanske helt enkelt VILL bli sedda som sexobjekt?

Bara en fundering..Agree/Disagree?

Kommentarer

  • Filly säger:

    äntligen någon som tänker som mig :p

    2010-04-02 | 18:23:12
  • Anonym säger:

    ÄNTLIGEN tog du bort ditt fuckade lösenord på bloggen haha. du har så bra åsikter, göm dem aldrig bakom lösenord :O

    2010-04-02 | 22:50:41
  • GONA säger:

    SV Filly: jaa haha men vafan alla tjejer bodde tänka så!!



    SV Anonym: Hahahaha skön du är! Tack sååå mycket, roligt att höra att dom uppskattas hihi :D

    2010-04-04 | 19:17:59
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: