Gona

Lördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon p-p-p-p-peeps!
Lyssnar på aaaasskön musik..i'm s-s-s-s-so sorry nanaanan..haha hur mår ni idag? JAG MÅR UNDERBART! Glädjen från igår håller fortfrande i sig och jag diggar vääädret! 
Igår kom Shabbu och Nina över så åt vi här och chilla på det lite sååå sen åkte vi iväg med bilen och tog en runda men vi hade inte lust för någonting så vi hämtade upp Itman och bestämde oss för chillkväll så vi kom tillbaks hit och satt och vräkte i oss massa gott och tittade på TV. Vid midnatt fick vi ryck och ville plötsligt in till stan så vi körde iväg till avenyn, käkade och tog en runda. Spikkallt så jag typ lääängtade hem till sängen haha..Ändå la ja mig inte förräns typ 4..men äähhhh dt är lov förfan :D

Jaja nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen klä på mig och käka frukost, sen ska jag iväg med tjejerna och bli sminkade o grejor..Blir dålig uppdatering idag eftersom vi blir borta länge men när jag är tillbaks lovar jag bilder!
Ha en fin dag!

Update: När jag såg vädret ute ställde jag in diiirrrr! Tänker fan inte hålla mig inne när det är så fint väder ute haha! Så det blir ut på stan istället :)


Bild från i Torsdags..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: