Gona

Tvätt & Städ-dag

Kategori: Allmänt

Puhhh, e helt slut!!
Jag som trodde att jag skulle sova tidigt igår, somnade inte förrens vid 7!! Fattar inte vad faaan det är för fel!!
Och idag gick jag upp och skulle tvätta en massor! Var iväg hos en farmor en stund för o äta middag och så en sväng förbi Ica för o hämta ut ett paket. En present till min kära lillebror hihi. Nu fick jag typ abstinens på att börja städa haha. Det har jag verkligen fått av min mamma, att man MÅSTE städa när man tvättar!! Men det är lika bra eftersom vi ändå ska fira syrrans födelsedag här imon så då vill man ju ha det rent o fint =)
MEN allt är inte frid o fröööjd :( När jag vaknade imorse och skulle in på toaletten så är hela badrumsmattan blöt och jag känner att det droppade vatten på mig från taket. Yuckk så nu läcker det vatten från mitt badrumstak också, nice. Jag ringde jouren och dom skulle "kolla va dom kan göra", dom snackar alltid en massa skit, om man inte kan tortera dom med tjat så gör dom aldrig någonting och det är precis vad jag ska göra, idioter, dt var ju samma sak när elen la av i hela min lägenhet!!
Blir så arggggg men försöker att inte tänka på det.
Senare kommer Shabbu över för o hänga också, hon har varit borta i Stockholm i en vecka så jag antar att hon har massor att berätta som vanligt haha.
Nu måste jag börja städa här, pussssss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: