Gona

Bakis-dag

Kategori: Allmänt

Bakis-dag med Itman. Vi degar som faaaan. Vi har laddat ner massa bra filmer och ska strax käka Mc-mat, faan va gott det ska bli. Igår var lyckat!!
Nu orkar jag inte skriva mer haha bjuder på några bilder från igår. PUSS







Kommentarer

  • Mia säger:

    Gud så vacker man kan vara va, helt otroligt vacker är du Gona!!!

    2011-01-06 | 22:48:57
  • Anonym säger:

    Hej Marigona,

    Du verkar vara så glad jämt. Lever livet. Reser. Festar. Verkar som att du inte har en död sekund? Du har ett liv som jag så gärna skulle vilja leva. Men jag vet inte hur. Jag fyller 18 när som helst, då öppnas fler möjligheter - körkort, krogen, myndig osv. Men ändå vet jag inte hur jag ska ta vara på det.. Jag är ledsen hela tiden. Har ingen livslust och glädje alls. Förlåt..jag vet att du inte är någon kurator. Men jag vill bara ha lite tips, hur ska jag få tillbaka livsglädjen och glöden? Att vilja leva och ta vara på varje dag? Hur ska jag tänka..? Usch, det är läskigt att jag är så ung och tänker så negativt. Jag har ju hela livet framför mig. Ofta, typ varje dag, tänker jag på det jag är mest rädd för - döden. Åh, jag är så rädd för döden, tänker på det varje dag "jag kommer dö nångång". Åhhh, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur kommer det sig att du är så lycklig?

    2011-01-07 | 13:24:42
  • GONA säger:

    SV:

    Hej på dig du!

    Först och främst så ska du absolut inte läsa en blogg och tänka att "shit va den här personen verkar lycklig HELA tiden" för det är ingen!! Jag har också mina dåliga dagar. Jag tappar också riktningen ibland och är ledsen över ingenting men jag skriver inte allting på bloggen. Jag förstår dig och när jag läser det du skriver så har jag bara lust och bjuda dig på en fika o få prata ut med dig haha!! För jag vet verkligen hur du har det.

    Men du måste sluta vara så rädd för döden! Jag är inte ett dugg rädd för döden för jag tror så starkt på att allt står skrivet. Jag dör när min tid är inne. Döden är ingenting o frukta för vi alla dör en dag.

    Och sen spelar familj och vänner stor roll i den här åldern. Jag har märkt att ju mognare man blir desto bättre relation får man till familjen och det gör så himla mycket!! Samma sak med vänner, jag har väldigt få äkta vänner men jag uppskattar dom och älskar dom fastän jag alltid har i baktanken att alla kan svika en så jag ger aldrig FÖR mycket av mig själv till någon. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag tänker alltid att alla dör sin egen död så i slutändan så du är den enda som kan göra dig själv lycklig så att säga.

    Och jag har inte alltid så roligt! Jag har också dötråkigt ibland och känner mig sjukt rastlös o ibland känns det som jag "slösar" bort mitt liv på vissa saker. Men någonting som jag brukar göra för att endå hålla humöret och glädjen uppe är att planera in saker!! Planera resor, fester eller vad det nu kan vara! Vad vill du göra i framtiden? Fokusera på det! Jag som exempelvis ska flytta till USA, jag tänker på det varje dag och det är ofta det som håller mig igång, som gör att jag är ständigt glad! För att jag vet att även fast jag vantrivs här i Sverige så vet jag att livet har knappt börjar för mig!

    Jag brukar alltid tänka att när jag blir gammal så vill ja veta att jag har gjort massa sjuka, galna och konstiga grejer och upplevt alla hörn i världen. Att jag verkligen levt mitt liv till fullo.

    Du är så ung och du har heeeeeela livet framför dig, du kommer ha så himla kul. Du kommer gå på galna fester och vara med om resor som du aldrig kommer glömma.

    Jag antar att du fortfarande går på gymnasiet och om jag ska va ärlig så var jag inte alls så lycklig under min gymnasietid för det kändes som man var så fast i vardagen här, men som sagt, planera saker du vill göra efteråt!! Under tiden också såklart! Planera roliga grejer som du kan se fram emot!

    Jag kan inte riktigt svara på hur jag kan vara så lycklig för det vet jag inte själv! Det känns bara som jag börjat uppskatta saker och människor i mitt liv mycket mer. Det är klart att jag känner mig riktigt deppad ibland när jag tänker på att jag bor här, ensam, i tråkiga Göteborg och har inget jobb och ingen sysselsättning om dagarna men såfort jag tänker på allting som väntar mig så skiner jag upp av glädje.

    Jag vet inte om du fått nått utav allt det här jag skrivit nu men isåfall får jättegärna fortsätta skriva! Du kan skriva på min mail också om du inte vill att någon ska se :)

    Ta hand om dig och sluta tänk på döden, tänk istället på allt det goda livet har att erbjuda!! Stor kram!!

    2011-01-08 | 04:00:48
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • GONA säger:

    SV Mia: Tusen tack underbara Mia!!! Bamsekram!

    2011-01-08 | 04:05:29
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Tro det eller ej.. men din kommentar fick mig att le. Det hjälpte faktiskt. Ja, det är nog som du skriver, självklart är svaret - att uppskatta det man har, livet. Jag ska fan i mig också upptäcka allt som finns att upptäcka!

    Du verkar vara en underbar tjej, en sån som alla tycker om att vara med! Önskar jag hade kunnat lära känna dig. Tror det behövs fler positiva människor i mitt liv.

    KRAM!

    2011-01-08 | 13:27:36
  • d.t säger:

    Måste bara kommentera att du var jätte vacker!

    intressant blogg också, keep on going with the good work! :)

    2011-01-10 | 22:38:37
    Bloggadress: http://dianathaqi.blogg.se/
  • GONA säger:

    SV Anonym: Va glad jag blir!! Jaaa dt klart som fan att du ska :D you go girl!!

    Gud va du är söt, tusen tack!! Behövs fler sånna här glädjespridare som du ju =)

    Det önskar jag med! & jag håller med, du behöver nog mer positiva människor i ditt liv. Men det är aldrig försent att lära känna människor du! Kramis!!

    2011-01-14 | 15:40:11
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: