Gona

Skippade paraden för sol och bad!

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Godkväll mina damer och herrar!! höhöhö...Är på så bra humör men saknar mina vänner faktist..önska dom va här allihoppa, hela barcagänget, faaan va kul vi skulle haaa!!
Men iaf, idag var en riktigt skön dag men dt var liiiite för varmt. 28 grader i VATTNET!! Hur ska man svalka sig? Hahaha kändes som om man vorre typ i Afrika. Vi skippade paraden idag, dt gick fan inte..vi badade hellre, men man såg ju lite pyttelite från stranden..o hörde gjorde man definitivt, massa bra housemusik..dt lät lite som studentflak faktist (fast typ eh...tio ggr mer). Badade och solade gjorde vi iallafall. Och åt, vi köpte me oss massa gott påväg till stranden, jordgubbar, vindruvor, icetea, bebisyoughourt, chips o allt vare va så vi gottade oss rejält.
Kom hem vid 7 och pappa ville att vi skulle ut o käka pizza men ja var, av någon konstig anledning, sjukt sugen på riktigt hederlig albansk mat så jag och pappa rörde ihop någonting riiiiktigt gott. Inte riktigt som när mamma lagar men dt funka!
Sen blev det duschen och så satt vi o kollade på matchen (typ hehe..) och så har vi kollat på film. Riktig chillkväll. Nu ska vi fortsätta kolla film här sen blir det läggdax. Imon ska vi iväg till Genéve plage, minns ni? Där jag brukade hänga förra sommarn. Älskar det stället, så himla sööööft. Jaja sen på kvällen ska vi ut och käka och kolla på matchen. Blir min första match. Har inte kollat en enda match från början till slut hela den här VM. Om vi tittar hemma så går jag alltid iväg och gör någonting mitt i matchen o om vi e ute hittar jag alltid nån som hellre skojar runt än och titta på matcherna haha. Nej nu måste jag dra pusssss o godnatt

























Kommentarer


Kommentera inlägget här: