Gona

Yesterdaiiii and todaiiiii =)

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Hello!
What's up?
Själv ligger jag bara här och degar. Idag är jag lite piggare, igår, shit igår haha. Så jäkla seg. Låg verkligen ner heeela dagen- Gick bara o handla massa mat för några tusenlappar sen var jag liggandes igen haha. Nu är skafferiet och kylskåpen (ja, vi har två hehe) fyllda med massa food så nu slipper man gå till affären varenda dag och köpa grejor.
Iaf, när jag kände att jag legat ner alldeles för länge igår så gick jag upp och lagade en fantastisk middag!! Alltså jag blir så stolt haha.
Jag har lärt mig laga så himla många maträtter i sommar! Och i Barca lärde Nina och Itman mig att tvätta kläder och jag tyckte att dt var så himla kul att jag började tvätta kläder för 10 pers, tjejernas och killarnas haha. Antar att jag inte kommer tycka dt lika kul och tvätta sen när måste tvätta mina egna varje vecka..
Back to dinner. Lagade pasta med kycklingbitar och mumsig sås. Jaaaja ni tänker säkert men gud vem kan inte gö det. Men för att kyckling ska bli riktigt god krävs fkt skills sådeså! SALLAD lärde jag mig också att laga! Riktigt goa sallader ni vet. Även fast jag själv aldrig äter det..



Imorse vaknade jag seg och trött. Precis då kom pappa hem från jobbet på strålande humör. Hans stressigaste del av jobbet är över så nu kan han chilla på det! Så han ville fira med att gå ut att äta lunch. Så blev en kalldusch o dra på sig keps och glasses. Varmt+precis vaknat+hungrig är liksom ingen bra kombination. Först gick vi iväg till Rent-a-car och bokade bil till vår kommande semster i augusti (woho) inte för att jag inte redan är på semester men aa hehe..Sen gick vi iväg till sjön. Varje år vid den här tiden så finns det massa karuseller längst hela sjön och så finns det mat från alla delar av världen. Och eftersom jag drömde om thai-mat inatt så fick det bli det idag. Skulle velat leta upp libanesisk lr persisk mat för det tycker jag är riktigt gott men jag orkade inte gå mer i värmen så thai fick det bli!



Nu ska jag ta ett bad, inpackning, ögonbrynsplockning och måla naglarna. Ikväll ska vi fira pappas ledighet med goa drinkar och mumsig mat här hemma! Var iväg och köpte massa god alkohol tidigare och fan va jag saknat att bli lullig haha. Pusspuss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: