Gona

Black roses

Kategori: Schweiz sommar/höst 2010

Jag steks. For real. Sitter här med två stora fläktar och alla fönster öppna och ändå känns det som i en bastu. Klockan är halv 1 och det är 28 grader utanför. Jääävlar asså. Visst, jag älskar sol och värme men på natten ska dt fan vara svalt..Okej bortsett från när jag ska på nattdopp då hehe..Nä men vafan lite blåsväder tack, så ja inte smälter bort.
Såååå va händer då? Här händer det inte så mkt, tittade precis på en film med familyyy. Saknar min mami, hann ju knappt va med henne. Först var det Barcelona och när jag kom hem var hon här så ja hann ju ba träffa henne en kväll innan ja va tvungen o dra. Meenmen om exakt 3 veckor är hon här!! Och min kära storebror också =)

Iaf, hade VÄRLDENS SJUKASTE dröm inatt hahahaha drömde att jag träffa två heeelt otippade tjejer för vi skulle "prata ut" så börja vi snacka o snacka o dom börja lipa o ja börja lipa o vi blev helt känsliga och värsta bebes från ingenstans..Roliga är att i själva verket hatar dom här mig som fan hahahahaha sick, har till o me fått hatkommentarer på min blogg från dom. Aja, jag hatar inte iaf så it's cool, kändes ba jääävligt skumt haha..

I övrigt så är livet helt underbart. Men om jag var lat innan så vet ja inte va jag ska sätta för ord på vad jag är nu. Tror alla mina krafter har släppt. All hyperaktivitet som jag hade i Barca 24/7 som ingen förstod sig på, den måste jag ju få sota för förr lr senare and the time is here. Jag har typ ingen energi ibland. Kännes mig helt jävla seg i kroppen och orkar knappt röra på mig.
Men även fast jag ibland sover enda till 3 på dan så gör jag även bra saker! Som när jag cyklade för någon dag sen. Vi skulle till Geneve plage som ligger andra sidan sjön så pappa och lillebror tog vespan medans jag ville cykla. Och faaaan va jag hade saknat och cykla!!! Hade fan glömt hur härligt det är. Att bara känna vinden mot ansiktet och håret, se alla fina byggnader och det glittrande vattnet. Cyklade ju hela vägen längst stranden så dt va hiiiimla härligt. Det måste jag göra om. Kändes som jag var med i ett TV-spel hahaha typ när man kör fort och dt är massa folk så man måste va kvick och hitta små uttrymen mellan folket så man kan ta sig fram. Grym känsla haha.

Näääää nu har jag tjötat för länge haha. Ni får en tung låt, nu ska jag fortsätta o titta på movie. PUSSHEJ

Kommentarer

  • ditt trogna fan ;) säger:

    gonis, e du muslim kristen eller vadå? även om du ej kanske är troende, va är din familj lr ditt "ursprung"? om du inte är troende, så varför?



    puss / fanis ;)

    2010-07-14 | 21:16:45
  • GONA säger:

    SV: Heelluu kära du!

    Jag är varken eller faktist. Har skrivit lite om det i ett inlägg för ett tag sen:



    http://gonas.blogg.se/2010/june/utkast-juni-12-2010.html#comment



    Pussss på dig! =)

    2010-07-14 | 21:31:02
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • FILLY - FILLYS.BLOGG.SE säger:

    Har du bestämt dig vad du ska göra efter sommarlovet?

    2010-07-15 | 01:42:00
    Bloggadress: http://fillys.blogg.se/

Kommentera inlägget här: