Gona

Hairproducts

Kategori: Tips

Det var en läsare som frågade vad jag använde för hårprodukter för att hon tyckte mitt hår såg frisk ut så ja lovade att göra ett inlägg om det så here it comes =)
Jag har tuuusentals hårprodukter men använder knappt hälften.
Använder inte heller alla dessa på bilden varje gång jag duschar, känns som det tynger ner på håret för mycket.
För det mesta använder jag bara leave in-balsamet och värmeskydd men ibland kan jag köra med lite fler.
Dessa på bilden är iallafall dom jag använder oftast.
1. AUSSIE (favoriiitmärke) Take The Heat. Det är en leave in-spray för oss som plågar vårt hår med fön och plattänger.
2. Schwarzkopf hairtherapy, Repair Rescue Sealed Ends. Den är till för att förhindra kluvna toppar. (Kom ihåg att ingen produkt kan reparera dina kluvna toppar, det går att förhindra men inte att få bort dom när dom redan finns där, då kan bara saxen hjälpa dig)
3. Schwarzkopf got2b, (sen står det på tyska så ja vettefan) Men det är iallafall värmeskydd! Står någonting om att det ska skydda för värme upp till 220 grader + att det har en gloss-finish.
4. BED HEAD Tigi, After Party. En slags kräm (luktar otroligt gott) som gör håret glansigt, mjukt o fint. Tar bort frizz o sånt där ni vet. Det enda minuset är att råkar man lägga liiiite för mycket så ser håret plötsligt fett ut.
5. BED HEAD Tigi, Headrush. Glansspray. Luktar goooodis!
6. PROFFS Professional, Dry Shampoo. Ja, torrshampoo helt enkelt. Bland den bästa jag testat!
7. AQUOLINA Pink Sugar, Hair Perfume. Yes, parfym för håret. Inte för att det egentligen behövs efter alla söta dofter man får i håret av alla andra produkter men den har en slags gooo söt doft som är underbar! Dessutom älskar jag när håret luktar sådär riktigt gott. Lämnar även håret mjukt och skyddar mot UV-strålingar.
8. Schwarzkopf BC hairtherapy, Q10 satin spray - leave in. Ett slags leave in-balsam som ska stärka håret och gör det supermjukt o lätt att kamma ut. (Denna använder jag typ varje gång)
9. TONI&GUY Iron-It Heat Defence Spray. Värmeskydd alltså.
10. TONI&GUY Refreshing Dry Shampoo. Torrshampoo som luktar väldigt gott men är annars helt okej. Man behöver lägga ganska mycket för att nått ska hända så den andra är mycket bättre tycker jag.
11. Schawrzkopf, OSIS+ Dust it. Volympulver typ. Den är riktigt bra men akta så du inte lägger i för mycket, då kan det se ut som att du har mjäll tyvärr haha.

Det var det! Sen ser mitt hår mycket glansigare ut nu än förr eftersom mitt hår är 100% naturligt nu. Jag lät färgen växa ut och bara klippte mig o klippte mig hela tiden tills den gick ur o nu har ingenting i. Och jag kan inte förklaraaaa hur skönt det är att aldrig behöva oroa mig för utväxter hit o dit. Jag har ju haft platinablont hår en gång i tiden så ja vet hur det är hehe..Men jag tänker ha min naturliga färg nu ett tag o bara låta det växa, så att jag kan sluta platta det sen o ha mitt naturliga långa affro ist haha.

Schwarzkopf Professional
BC hairtherapy
Q10 satin spray - leave in.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    tack goniss :) vi har ganska lika hårprodukter.. fast använder mkt kerastase nu och de funkar jätte bra, rekomenderar verkligen =) kram till dig

    2011-05-04 | 23:59:40
  • GONA säger:

    SV: No problemss bästa du =) Jasså! Va nice, tack för tipset, det ska jag testa! Pusspuss

    2011-05-06 | 15:06:30
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: