Gona

Enjoy life

Kategori: Allmänt

Oh lust och typ boxas lr slå sönder någon HAhahaahha neeej jag är inte flippad lr något sånt..Men jag har kollat på Jersey Show hela jävla dan och VARENDA avsnitt var det bråk hahaha och man hade bara lust och dyka in i TVn och hjälpa till haha. Fan va jag älskar när riktigt kaxiga människor blir knockade HAHA det är liksom sådan underbar känsla att se dom bara falla där..HAHAH nej fyfan nu låter det som jag brukar gå runt o slå folk hahaha nej, har faktist aaaaldrig startat bråk själv. Dom få gånger jag bråkat har varit då folk velat "slå" mig..tyvärr går det inte alltid som man vill haha. Nä men nog om det nu..

Vaaaa händer annars då? Själv sitter jag här och mår alldeles uunderbart! Vet inte varför, ni vet sånna där dagar då man bara känner att..fyfan vad mycket jag har kvar i livet att uppleva! Fan va många gånger jag kommer kissa ner mig av skratt och bajja ner mig av skräck. Så många gånger Itman och jag kommer stå och grubbla över saker och sedan alltid säga Fuck it och köra på och allt blir precis som vi velat från början.
Åh va jag älskar livet!! Kan man vara kär i livet? För isåfall är jag det. Jag har kommit dit jag vill komma, jag mår prima och det är bara tack vare mig själv. Ska se till att njuta av allt fint livet har att erbjuda nu! Men aldrig glömma att man inte ska ta livet för givet heller. You never know when it's over so why not enjoy it as much as you can while you still got it? LEV MÄNNISKOR. Sitt inte sunkiga framför datorn och kommentera taskiga saker på min blogg för att ni ska må bättre. Gå ut och leeeeev istället! Ät en glass, sola, ut o partaja, gå på dejt eller whatever men för guds skull slösa inte era liv på att vara elaka varelser! Jag menar, ni vill väl ändå att folk ska dyka upp på er begravning? (HAHA tänker på 2½ men..)

Nä men nu ska jag läsa lite till sen ska vi möta upp grabbarna för vår söndagssyssla: fotboll, vattenpipa, nötter&redbull och en jävla massa tjöt HAHA söta vi ääär..


Gona i ett nötskal..(Prag)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: