Gona

What to do..

Kategori: Allmänt


Tog precis lite bilder för jag kände mig lite sådär småsöt bara haha..Hatar ni också när ni plötsligt ser skitsnygga ut när ni ska gå lägga er, håret sitter perfekt, hyn ser sådär brun o fin ut o lalalala..så tänker man på sina fuldagar och blir irriterad och har lust att gå ut bara för att man ska få dela med sig av sitt skitsnygga nattutseende?? HAHAHA ja har påriktigt jättetråkigt.
Suttit och funderat på så himla mycket grejer att det känns som mitt huvud kommer explodera. Och nej det handlar inte om kärlekstrams och vilken klänning jag ska ha på studentfesten haha..Så mycket viktigare grejer, så många beslut som ska tas gaaaaahh ja vill inte växa upp!! Men ändå är de dt jag längtat till så himla länge! Att bli vuxen och ta hand om mig själv, alltid velat komma dit. Men när man är påväg dit känner man självklart en viss nervositet.

Min familj minus syrran kanske flyttar till pappa i Schweiz efter sommarn och då kommer jag stå där helt ensam. Känns lite pirrigt men samtidigt riktigt spännande. Gud vet hur mycket jag älskar utmaningar! Och pirret handlar inte om rädsla att inte klara mig, jag klarar mig ALLTID och det vet jag. Pirret handlar mer om nervositet, nya saker händer, saker man inte upplevt innan och man känner en sån där spänning ni vet.
Menmen ingenting är säkert än, hursom vill jag ändå flytta hemifrån. Känner att det är dax! Plugga upp lite betyg, skaffa mig ett jobb och ta hand om mig själv. Men hehehe får se hur dt blir med det..Jag ÄLSKAR ju att resa och det kan ju bli lite krånligt om jag ska betala egen hyra...Hmm nej nu räcker det. Får helt enkelt klura ut saker och ting för mig själv.
Nu ska jag plugga en stund till sen blir det läggdax! Imorgon väntar en massa roligt på mig!! :D
Puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: