Gona

Wtf Paow!?

Kategori: Allmänt

Alltså helt ärligt. När man inte har vett i skallen så tycker jag att man bara ska hålla käften. Dagens småtjejer gör verkligen ALLT för att få lite uppmärksamhet!? Den här lilla vilsna Paow flickan..förut diggade jag henne, hon va skön..men nu whataaaa? Pratar sååå bra om Sverigedemokraterna men när hon blir intervjuad kan inte hon inte ens prata korrekt svenska, o vet inte ens själv vad hon pratar om och varför hon tycker som hon tycker. Herregud, gå tillbaks till skolan jävla snorunge.
Tänk om du bodde i ett land där det är vardagligt att höra bomber och skott lossas utanför ditt hem, tänk om din familj blir dödad framför dina ögon och du har inget tak över huvudet och inget vatten att dricka. Då får du tyvärr inte komma in till ett land där du har trygghet, tak över huvudet och mat på bordet. Nejnej för att du har landsmän som förstör här så det får Du lida för!! Fucking idiot.
Invandrare förstör o förstör o förstör..snääälla lilla du, vad FAN skulle sverige vara utan invandrare? Tänk på allt bra vi kommer med, varför är det alltid allt negativt ni ska peta på? Och svenskar begår minst lika mycket brott.
För guds skull, läs på lite innan ni öppnar eran käft!

Kommentarer

  • FILLY - FILLYS.BLOGG.SE säger:

    Hon är bara en liten snorunge som inte ens vet vad hon pratar om. Och Gona du har rätt. Sverige skulle var en liten tråkig håla om det ite fanns några utländskar.

    2010-05-09 | 18:10:59
    Bloggadress: http://fillys.blogg.se/
  • itman säger:

    Fyfan va tråkigt Sverige hade varit då kan inte ens föreställa mig hur booring det skulle vara!! Såna människor som talar sådär om invandrare är ute och cyklar. Alla Svenssons är inte direkt Moder Teresa

    Please !!!

    Big up Gon'

    2010-05-09 | 18:57:19
  • GONA säger:

    SV: jaa precis!!

    oo aa dt e dt, svenskarna förstör minst lika mycket, men inte pratar man om det..iddis..

    Puss på er girls!

    2010-05-09 | 23:27:19
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: