Gona

You can't buy happiness

Kategori: Allmänt

Började med att skriva ett av mina djupa inlägg men så kom jag på nä fan pallar ej haha..
Iallfall - Jag har börjat lyssna på massa RnB igen. Ingenting slår house-musiken men jag hade faktist glömt hur bra RnB faktist är! Och dessutom är det bara knappt 3 SKOLdagar kvar till lovet. SOM jag har längtat!
Jag mår så himla bra. Allt känns underbart. Livet leker och jag njuter av varenda sekund! Spelar ingen roll hur äckligt vädret är eller hur trött jag är om dagarna, i slutet av dan känner jag ändå en känsla av lycka. Inte pågrund av någon annan utan helt pågrund av mig själv. Jag har funnit mig själv, jag har hittat min väg och även fast det går mindre bra i skolan sen jag bytte så är jag fokuserad och trivs tusen gånger bättre.
När folk sa att shopping inte gör en lycklig så frågade jag mig själv om dom var sjuka i huvdet, shopping gör mig fan skitglad ju? Men dom har rätt. Shopping gör mig glad för stunden men sen vill man bara ut o ha mer för att lindra begäret. Lycka kommer av sig själv, när du slutar leta efter den. (Som med allt annat..)


Jag har så mycket roligt att se fram emot. Körkortet, London, Balen, Studenten, Whitney Houston-konsären, alla fester man kommer kunna gå på som 18åring, sommaren och resorna som tillkommer och framförallt flytten till L.A! Nämner det ofta men det är bra säger Oprah! Man måste se det framför sig så blir man omedvetet mer fokuserad!



Kommentarer

  • Mia säger:

    d e bra du e glad... njut

    vilka fester som 18-åring? hahahaha oh ni e så roliga... d e ingen stor sak :) ni får fortfarande bara komma in på BLVD och typ 2 till ställen osm s.u.g.e.r :)

    kärlek

    puss

    2009-12-08 | 18:02:38
    Bloggadress: http://hepek.blogg.se/
  • Mia säger:

    vilka kontakter har ni? hahahaha ni e så roliga... ni kommer få komma in i röstbåsen i september under riksdagsvalet för att rösta fram en ny regering och bli av med denna som suger... ni får ta lån och sluta avtal. Fram tills att du är 21 får du inte dricka eller köpa alkohol i USA (inte spela i casino heller)... i sverige måste du vänta tills du fyllt 20 för att få handla på systemet. Uteställen som tar emot är e trägårn, BLVD, Park Lane (ibland) och 2-3 ställen till som suuugeeer :) men jag kan ta med er till något bättre nån gång... Typ storan under sommaren... o gillar ni inte storan under sommaren då e ni lantisar från lerum

    puss puss kärleeek



    har du kollat på din mage nu?

    2009-12-08 | 19:44:25
    Bloggadress: http://hepek.blogg.se/
  • B' säger:

    gillar starkt det du sa i sista meninge det med lycka! bra skrivet och det är även kul och läsa att du har funnit dig själv, inte många tjejer som vet idag var de är på väg in i livet utan att ha en tanke om först vem dem är! duktigt skrivare är du! =)

    2009-12-09 | 09:39:09
  • tara säger:

    fan va negativa kommentarer :O HAHAHAH 18 e bäst körkort hellow

    2009-12-09 | 13:09:47
  • Mirna säger:

    wow mia. gbg guide nu också... wow

    2009-12-10 | 19:44:16
  • GONA säger:

    SV B': Oh tusen tack för dom fina orden! Sånt här gör verkligen ens dag! Och jag håller med om att många tjejer ger sig in i saker utan att först ha funnit sig själva och det är helt klart synd för det är bland det bästa som finns, att finna sig själv och veta vad man vill och helt enkelt vara lycklig! Tack så mycket igen, puss!

    2009-12-25 | 00:23:45
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: