Gona

Sunday

Kategori: Allmänt

Alohaaa! Haha. Gissa när jag vaknade idag? 16.07! Not good. Visserligen har jag sovit mer än det förr men vafan det var jäääävligt länge sen! Jag somnade 7 men vafan inte ens när jag är ute o festar hela natten så vaknar jag så sent nästa dag :S Men jag klagar inte för jag hade amaaaazing dreams..haha my gosh.
Jaja nu BODDE jag ju plugga. Har 3 grajor kvar o göra i skolan sen är det ÄNTLIGEN över! Men jag tänkte laga middag först. Min specialitet: Pasta med köttbullar, en god italiensk sås jag inte kan namnet på och Philadelphia muuuuuuuuuums. Efter det får vi se om jag kan komma igång med plugget. Big tvek där med tanke på att mina tankar flyger iväg väldigt lätt idag. Måste bero på drömmarna jag hade inatt haha.

Förresten, ja saknar broshan fan! Jag är alltid van att det är jag och han som är ensamma hemma när mamma och lillen åker bort. Nu blir jag typ helt ensam. Förutom morbror som kommer bo här då han inte är i sjukhuset.
Tråkigt..om jag ska va ärlig så vill jag på något sätt också åka till Schweiz, bara en vecka typ..bara komma bort ett litet tag. Men när lovet är här o jag & mina vänner är i farten så kommer nog den tanken vara som bortblåst hehe..
Nej nu ropar magen efter frukost HAHA pusshej

Kommentarer


Kommentera inlägget här: