Gona

Sleepy Monday

Kategori: Allmänt

Heeello guys!
Va gööör ni? Jag hoppas att ni sover nu, eller det bodde ni iallafall..dt skulle jag vilja göra just nu. Men eftersom jag fuckat hela mitt sömnsystem så är det inte lika lätt för mig hehe..

Fan va konstigt det känns att skriva utan långa naglar!!! Jag får inte ens till mina sms fyfan haha..Tog bort dom idag, fan va jobbigt det var. När jag fixade naglarna sa hon att dom håller i 3-4 veckor då tänkte jag att dom kmr gå av efter 2 veckor..ehm try 2 months!! Har nästan haft dom i två månader och dom var stenhårda och ville inte gå av. Men jag fick ett tips att doppa fingrarna i aceton så de smälter bort så det fick jag hålla på med i cirkus en timme. Nu har jag äntligen mina älskade korta naglar tillbaks!! Saknat dom så mkt hahah!

Jaaa iallafall. Idag har jag blivit av med en stooor sten på min rygg så att säga haha. Jag var tvungen och gå ut kl 10 i snön i kylan i helvetettttttt för ärenden. Jag ville bara dö, krypte ihop så mycket i min jacka att man knappt såg mitt ansikte haha. Ushhh, såfort jag kom hem la ja larmet på 3 och deckade. Vaknade 5 helt dead. Hade tänkt och dra till stan och fixa lite grejer men icke sa nickeeee. Får fixa det imon istället. Gick över till farmor och åt middag och degade på hennes soffa bara.
Sen har jag bara planerat lite inför helgen, det blir nog en riktigt fet helg. Lääängtar =))
Nu ska jag iallafall fortsätta dricka te, äta pepparkakor och snacka skit med broshan och Petros hahaha..Visst låter det som 3 flickor som träffas över en skvaller-fika??? Dom blir sura när jag säger det till dom hahaha Pussss och godnatt

Här kommer btw några bilder från i fredags innan vi stack ut..





Kommentarer


Kommentera inlägget här: