Gona

2010

Kategori: Allmänt

Då var det nya året här. 2010. Året vi var sååå taggade inför. Året då så himla mycket händer för oss. Men jag ser inga leénden. Istället är det en stor sorg som ligger över oss..Men som ni kanske vet så är jag en positiv människa och jag försöker verkligen alltid hitta det ljusa i det mörka, det fina i det fula osv. Men det är svårt, svårt att skratta och spela som allt är okej när det inte är det.
Men jag försöker verkligen. Efter att ha varit och hälsat på hennes familj och haft hennes bror på besök så är det svårare att inte tänka på det, att se dom så förstörda..det är hemskt.
Men hennes tid var inne och gud ville ha tillbaka sin ängel, så försöker jag tänka. Ödet. Jag tror väldigt mycket på ödet. Därför försöker jag låta bli att tänka "Varför hade jag festen?", "Varför höll jag inte koll på när hon gick iväg?", "Varför gick jag inte fram fler gånger under kvällen och frågade hur hon mådde?". Sånt tär på en och jag vet att jag inte kunde gjort någonting som kunde rädda hennes liv. Allt är skrivet.

Well..vad jag längtar mest till just nu är att flytta från den här hålan! 7 månader kvar tills vi tar planet härifrån..Ska bli så skönt ni förstår inte hur glad jag är att vi ska dra.
Och om lite mer än en månad så får vi komma iväg för ett litet tag också åtminstone. London i 2 veckor ska bli skönt.

När sånt här händer så är det verkligen ett wake up-call för oss alla. Att man inte ska ta varandra för givet och verkligen uppskatta varandra.
Jag har inga löjliga nyårslöften om att äta nyttigt och börja träna, jag känner att det finns viktigare saker i livet än sånna smågrejor.
Mina nyårslöften är att ta vara på livet, uppskatta mina nära och kära, visa kärlek, inte ta någon för givet, vara tacksam för allt jag har, ha roligt, kämpa för det jag vill ha, inte bry mig om skitsnack osv. Livet är faktist ganska kort, varför inte utnyttja det till max? Varför slösa det på massa onödigt skitsnack? Nej jag orkar inte med sånt, nytt år, nya tag. Jag ska hålla mig fokuserad på allt det goda livet har att erbjuda.
Nu ska jag ringa en speciell vän som alltid får mig och bli glad på livet ♥
Godnatt!



Kommentarer

  • Anonym säger:

    Fint skrivet.

    Det här låter töntigt, men ditt inlägg fick mig att tänka om. Jag ska nog ha samma nyårslöften som dig. Hoppas du tar det igenom det här, och samma gäller för hennes familj.



    2010-01-03 | 02:27:25
  • GONA säger:

    SV Anonym: Tack så mycket!

    Det låter inte alls töntigt, jag blir verkligen rörd! Jag blir så glad när jag ser att jag kan påverka någon på ett positivt sätt. Hoppas du lyckas hålla dina nyårslöften! Och tack ännu en gång ♥

    2010-01-13 | 17:12:29
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: