Gona

Svar på tal

Kategori: Allmänt

Hej babes!
Ville bara säga TUSEN TACK för alla underbara kommentarer, fan va ni är söta, jag blir verkligen rörd när jag läser!! Skönt att veta att det är fler som tycker som jag..
Men för att svara på dig Antoneta så måste jag säga att jag förstår helt och hållet vad du menar. Helt ärligt så håller jag faktist med dig!
Jag är inte så duktig på att uttrycka mig och jag vet att det lätt kan låta som att jag menar alla albaner när jag skriver min text, och jag vet att även fast vi albaner är ett väldigt kärleksfullt och socialt folk så är vi inte så omtyckta här i Sverige och att när vi albaner trycker ner varandra så ger det andra rätten att också trycka ner på oss. MEN då kanske jag också måste tillägga att jag inte träffat många albaner alls!
Om det vorre så att jag växt upp med albaner runt omkring mig och haft dom här åsikterna så skulle det vara en annan femma. Men jag har aldrig växt upp med albaner, jag har haft kanske 3-4 stycken albaner som gått i samma skola, som jag typ aldrig pratat med och dessutom har jag typ ingen släkt/kusiner i Sverige.
Så i min text utgår jag från dom albaner jag har träffat under mina (inte så många) år. Jag vill absolut inte ge er icke-albaner en bild av att alla albaner är sånna och att det finns 1 på miljonen som är normal för så är det ju självklart inte. När jag är i Kosovo har jag ju stor släkt och massa albanska vänner och även fast dom tänker lite mer annorlunda i Kosovo så är dom flesta precis som jag och har samma åsikter. Speciellt min närmare släkt, dom har mer eller mindre samma tankesätt som vi även fast dom faktist bor där nere.
Jag gillar att umgås med dom albanerna där nere (eftersom det är dom enda albanerna jag umgås med), dom är riktigt sköna och lätta att umgås med. Så jag vill VERKLGEN INTE att ni ska få den där dåliga bilden av albaner för det vorre synd, för det är klart det finns albaner som är idioter där ute men då finns det trippelt så många albaner som är normala, goda människor.
Hope you get my point hehe =)

Från och med nu tänkte jag att vi lägger dom starka åsikterna åt sidan ett litet tag så kanske jag ska börja med lite vanliga inlägg igen, eller?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: