Gona

Min helg

Kategori: Allmänt

Tja! Vad händer? Här händer inte så mycket, ska strax sätta igång med plugget bara.
Har haft en vääldigt rolig helg. Tara sov här i helgen och i fredags var det fredagsmys på stan haha..Med Shabbu & Nina. Satte oss i olika fik och tjötade ihjäl oss, avslutade kvällen med food mumsimums haha..Väääldigt skrattfylld kväll, spec efter min lilla dramatiska incident där ute HAHA.
I fredags var vi ute, drack drinkar och tjötade. Samma gäng. Skrattade som fan gjorde vi som vanligt. HAHAHA vem släcker lamporna i en clubb? HAHAAH ja dör så barnsliga. Vi blev helt hyperaktiva och när vi mötte upp våra kära faggots Moe & Amme (HAHA) så rann tårarna av skratt. Lyckad helg helt enkelt.
Kommande helg har vi planerat utgång, både tjejerna och killarna är sugna på att gå ut och skaka stan så dt ska bli skoj =)
Igår var det en riktigt mysdag. Låg och tittade film på älskade mjuka soffa, körde brottning på sängen och skrattade konstakt i en timma i sträck HAHA och kände att jag mådde riktigt gött!
Idag var det skola. Vaknade 6.30 och kände mig riktigt stolt över att jag hade vaknat när jag gick där ute i mörkret, så går jag på vagnen och min ipod slockna och så var min dag förstörd!! Bland det värsta ja vet när dt händer!!!!!! Fuck va irriterande haha, o guuud va tråkigt det är att höra va alla människor babblar om i vagnen, totalt ointressant..Iallafall, när jag kommer till skolan så är lektionen inställd och jag börjar istället typ 3 timmar senare, woaahh snacka om dålig start på dagen haha..Menmen eftersom jag har kära Aminisen och Tinisen i skolan så kan man ju självklart inte va arg. Skratt skratt o skratt som vanligt haha. Åt thai idag och det var RIKTIGT GOTT! Fan har hänt med mig? Börjat äta på persisk restaurang, på paprika och nu thai!? This is SO not me..haha
Aja ikväll skulle vi ju se Snabba Cash klockan 9 men det var vi tvunga att flytta på eftersom jag har prov i affärsjuridik imorgon, tråååk.
Nu blir det en snabbdusch sen plugg. Pusshej


Här har ni lite bilder från helgen, de flesta från i lördags. Typ en från i fredags..












Kommentarer


Kommentera inlägget här: