Gona

Tråkig onsdag

Kategori: Allmänt

Gud vilken äcklig dag med äckligt väder och äcklig trötthet. Fyfan, idag var en sån där dag som man helst ville ligga under täcket hela dagen. Och så scrollar man ner i min blogg och läser att man ska vara positiv haha. Funkar ju såklart inte alltid som ni säkert märkt hehe..Nä men idag var verkligen en jooobbig dag, man lämnar hemmet med nyplattat hår, fresh make up, god doft och torra varma kläder och kommer till skolan med blött hår, blött ansikte med röd näsa och helt nerfrysd (och våt) från topp till tå..Inte kul, trött som fan var jag också..
Men humöret vände när det var dax för körlektion, har inte kört på ett braa tag pga många anledningar så jag var riktigt nervös att jag hade glömt grejor osv men köra bil är verkligen som att lära sig cykla, once u got it u don't forget it :p
Shopping påvägen hem höll humöret uppe även efter lektionen haha..Nu ska jag inte shoppa mer fram tills London!! För där ska ja fan gå losssssss hihi =)
När jag kom hem decka jag i någon timme sen blev det favo-mat muuums, nu har jag precis ätit jordgubbar med grädde sen ska ja ta mig ett vaaarmt bad..Badar typ varje dag nuförtiden, så hiiiimla skönt, älskar det haha..
Sen blir det teori och religion plugg :)
Pusshej

Okej försökte få till en bild på den här bärbara datorn men ja hittar fan inte vart man trycker upp den grejen för o ta kort..så ni får väl helt enkelt nöja er med en random..


Sökte "Rolig bild" på google och här får ni första bilden som kom upp..hehe min humor

Kommentarer


Kommentera inlägget här: